IM BACK!

IM BACK!

Yes ik ben weer terug op het internet! Het heeft maar een aantal weekjes geduurd maar ik kon het niet nog langer rekken. Er zijn inmiddels een aantal dingen gebeurd: ik ben een weekend naar Milaan geweest met mijn zus, schoonzus en moeder. Heb mijn haar in Milaan kort laten (scheren) knippen ”dit is allemaal gebeurd met een tondeuse”, mijn kamer is een grote bende in de tussentijd, ik heb twee prachtige truien bij de Zara in Milaan gescoord, ik ben verslaafd geraakt aan Prison Break, heb The Lovely Bones op Netflix gekeken en mijn ogen eruit gehuild, de Sims 4 beestenboel gereserveerd in November is het zover! Het nieuwste palette van Huda BeautyDusk palette” is bij mij binnengekomen, ik heb wimper extensions laten zetten in Leerdam bij WMPRS, eindelijk na een jaar mijn onesie tijgerpak weer aangetrokken, ik heb nu al ruim een maand een baan bij een modehuis en nog veel meer. Dit gaan jullie allemaal terugzien op mijn blog en Youtube kanaal.

Er is dus erg veel gebeurd en ik wil jullie natuurlijk alles laten zien. Hou dus mijn social media goed in de gaten. Wil jij op de hoogte worden gehouden naast mijn blog en youtube? Volg mij dan op Instagram via deze twee accounts:
1. deels mijn blog foto’s en interessante gebeurtenissen 2.404 volgers klik hier.
2. mijn persoonlijke foto’s klik hier.

Tot snel lieve mensen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.