Huda Beauty palette review

Huda Beauty

Dit is de eerste keer dat ik een review ga schrijven over Huda Beauty.  Dit is de Rose Gold Edition van Huda Beauty. Ik had nog nooit van dit merk gehoord totdat ik toegang kreeg tot een nieuwe website waar je bepaalde make-up merken kon kopen zonder extra kosten. Hier stond dus ook Huda Beauty tussen. Toen ik de swatches en de reviews bekeek was ik om. Dit palette moest en zou in mijn stash terecht komen! And hello baby here you are..

Palette review

Zo ziet de binnenkant eruit van het palette. Er zitten 10 matte kleuren in en 8 glitters.

Mijn top 5 van dit palette:

1.Dubai
2.Black Truffle
3. Henna
4. Blessed
5. Bandalwood

Je kan alle kanten op met dit palette, full glam – smokey sexy of heel naturel! Voor welke look ga jij? Binnenkort ga ik met dit palette een look maken. Hou mijn youtube kanaal dus goed in de gaten.

Pigmentatie

Iedere kleur in dit palette is goed gepigmenteerd. Alleen de kleur Flamingo en Shy moet je iets opbouwen, dat zijn de roze kleuren in dit palette.  Verder zijn sommige oogschaduws wel wat kruimelig. Hier moet je mee oppassen wanneer je al je foundation hebt aangebracht. Hierdoor kan je vegen krijgen op je gezicht en dat willen wij natuurlijk niet! Verder is het een prachtig palette met zeer unieke kleuren.

Swatches:

Jullie raden vast wel welk rijtje mijn favoriet is? Natuurlijk de onderste! En wat is dubai toch een unieke kleur.. zucht! im in <3
Verder ben ik erg benieuwd naar het nieuwe palette van Huda Beauty, deze komt volgende week bij mij binnen.

Waar te bestellen: 

https://www.cultbeauty.co.uk

Prijs

£56.00

Conclusie

Je kan er alle kanten mee op, dit palette heb ik ook meegenomen naar Milaan. Met elke kleur kan je een prachtige combinatie maken.

Een vraag aan mijn lezers:

Welke kleur trekt jouw aandacht? Laat dat hieronder weten!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

6 Reacties

 1. 17 oktober 2017 / 10:50

  Dit merk is helemaal nieuw voor mij, maar wat een prachtige explosie aan kleuren zeg! Vooral die bovenste rij met die glitters. WAUW!

 2. 17 oktober 2017 / 15:52

  Wauw wat een mooie kleuren! Ik vind goud altijd super mooi.

 3. jeffrey
  17 oktober 2017 / 19:15

  Prachtig palette Rachel.

 4. 22 oktober 2017 / 18:46

  Dit is één van mijn mooiste paletten in mijn stash! 🙂 Zalige kleuren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.