Sfeer video weekend Milaan

Sfeer video weekend Milaan

Bekijk hieronder mijn video:

Dit is een persoonlijke video en ja, ik praat heel weinig in deze video. Dit komt meer omdat ik nooit vlog in de buurt van mijn zus, moeder of schoonzus. Nu moet ik ook zeggen dat ze hier ook niet om verlegen zitten.

Ik hoop in ieder geval dat jullie dit een leuke video vinden! Veel kijk plezier en ben je nog niet abonneer op mijn kanaal? Doe dat dan ook eventjes, ik zit alweer bijna tegen die 9.000 volgers aan. En dat natuurlijk dankzij al mijn lieve volgers. Klik hier om te abonneren op mijn kanaal.

Share:

1 Reactie

  1. 18 oktober 2017 / 14:58

    Mooie vlog! Milaan is een hele leuke stad, ik ben er een paar jaar geleden geweest en grappig om dezelfde beelden dan weer te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.