Spijt van nieuwe kapsel & nieuwe ideeën

Spijt van nieuwe kapsel & nieuwe ideeën

Persoonlijke update

Het is tijd voor een nieuwe update. Dit keer over mijn kapsel, make-up, kledingstijl and more..
Sinds ik bij een modezaak werk veranderd mijn smaak en stijl in kleding. Ik moet toegeven dat ik eerst niet erg veel met fashion, merken en kleding had. Ik vind verkopen gewoon erg leuk om te doen en het leek mij een erg gezellige winkel. Eerst had ik een sieraden tik, ik was net een ekster, alles wat glom wilde ik kopen. Daarna kreeg ik een make-up tik, dit liep een beetje uit de hand en is toen uiteindelijk mijn hobby/tweede baan geworden. Maar momenteel krijg ik een kleding tik, dit is totaal niet goed voor je portemonnee! Ik ben opeens helemaal verliefd op het merk Aaiko en ik kan opeens geen genoeg krijgen van setjes combineren. Wat gebeurd er met me?

Video’s

Nu kan ik jullie de volgende vraag stellen.. willen jullie ook lookbook artikelen/video’s zien? Hoe ik bijvoorbeeld mijn kleding momenteel combineer? Hoe ik setjes maak en hoe ik bikerboots combineer? Momenteel ben ik alleen de maandag vrij, dus alleen op die dag kan ik video’s opnemen. Zaterdag werk ik en zondag zie ik mijn vriend de hele dag. Dus dan moet ik kijken wie het voor mij kan filmen. Toch vind ik lookbooks en fashion foto’s ”momenteel” enorm fascinerend…

Binnen twee maanden van lang haar, naar lob naar bob

Wauw, zucht, puf.. ik krijg heel veel positieve reacties maar wat mis ik momenteel mijn lange lokken. Op de foto hieronder waren ook nog net mijn puntjes geknipt maar het was echt nog een aantal cm langer. Nu moet ik wel zeggen dat ik de lob het leukst vond zitten! Maar het probleem was dat de achterkant heel snel raar ging doen. Het kapsel was heel snel uit model, dat komt omdat de achterkant echt een bob was en de voorkant een stuk langer was. Dus wat ik momenteel in mijn hoofd heb is het volgende: ik wil de voorkant van de lob laten aangroeien. Die lengte vond ik namelijk prima en dan laat ik er bovenop wat leuke lagen in knippen.

Op deze dag zat mijn make-up en haar ook echt perfect moet ik zeggen. De lichtere kleuren die Total Look erin had gemaakt zijn er momenteel af. Ik wilde altijd al een keer mijn haar laten knippen in Italië. Dat kan ik in ieder geval nu van mijn lijstje afvinken. Done! Het was een hele bijzondere en toffe ervaring iedereen reageert er ook hetzelfde op: Vond je dat niet dood eng?! Hoe kon je uitleggen wat je wilde? Uhm.. niet, moest stuk korter en ik wees de lengte aan. Mijn lieve kapper kon niet eens Engels en ik geen Italiaans dus dat was eventjes slikken, lachen en doe maar wat!

Nu moet ik zeggen dat hij het echt heel netjes heeft gedaan. Mijn haar heeft die helemaal met de tondeuse gedaan. Niet alleen de onderkant, ook de zijkanten en de lagen bovenop. Dit was al een hele bijzondere ervaring! Helaas was mijn accu leeg dus ik heb het niet kunnen filmen. Nu is mijn haar weer helemaal gezond en weer klaar om aan te groeien! Nog zo’n 10/15 cm erbij en dan ben ik weer helemaal tevreden. Dit is een lengte dat krullen maken niet mogelijk is.. langleven twee krultangen die nu nutteloos in mijn kast liggen.. Ik had verwacht dat mijn vriend het vreselijk zou vinden maar hij vind het zelfs leuk!? Wat vinden jullie? Laat dat hieronder weten.

Youtube

Ik heb weer enorm veel leuke ideeën opgedaan voor mijn Youtube kanaal en ik ga sowieso de volgende video’s terug laten komen op mijn kanaal:

 • Wat ik eet op een dag
 • Waarschijnlijk lookbooks
 • Make-up tutorials
 • Opruim video’s
 • Cozy klets-up video’s
 • Bullet Journal
 • Recepten van pinterest namaken

Nu ben ik benieuwd waar jullie het meest interesse in hebben?! Laat dat ook eventjes weten in de comments. Sowieso vind ik eten koken en dingen bakken enorm leuk. Ik inspireer er ook weer een totaal andere doelgroep mee (25+). Wat voor video’s bekijk jij graag?

Share:

8 Reacties

 1. 23 oktober 2017 / 10:41

  Ik vind het erg leuk staan hoor, maar dat komt door dat mooie koppie van jou. Want dat lange stond je prachtig en de lob ook. Maar ik snap wel dat je weer wat meer lengte wil, dat heb ik zelf ook. Mijn jaar is al meer dan een jaar de lob lengte, maar ik mis mijn haar ook wel dat op mijn billen hing.

 2. 23 oktober 2017 / 11:50

  Ik vind je nieuwe kapsel juist heel erg leuk staan. Lekker fris!! Ach, één voordeel, groeit vanzelf aan en je hebt het in ieder geval geprobeerd!

 3. 23 oktober 2017 / 11:59

  Het staat je mooi hoor dat kortere haar! Maar volgens mij kan jij qua kapsels bijna alles wel hebben, ook qua kleuren. Bij mij staat wat korter haar totaal niet, dus ik ben zelf meer van het lange. Qua video’s vind ik recepten en what I eat in a day ook heel leuk om te zien!

 4. 23 oktober 2017 / 19:28

  Ik vind je kortere haar ook heel leuk! Ik had dat trouwens ook, toen ik in een winkel ging werken. Ik had wel al een klerentik, haha, maar toen ik daar werkte begon ik ineens allemaal andere dingen mooi te vinden (waar ik dus eerst van dacht dat ik het lelijk vond). Inderdaad heel slecht voor de portemonee!

 5. 23 oktober 2017 / 19:43

  Ik mis je lob 🙁 Vond die lengte echt zo mooi bij jou!! En een dikke JA voor meer fashion omdat jij daar zo goed in bent!

 6. 23 oktober 2017 / 21:15

  Ik vind je nieuwe kapsel echt geweldig hoor meid!

 7. 24 oktober 2017 / 16:18

  ooh altijd zo spannend om je haar af te knippen. Gaaf dat je dat in Italië hebt gedaan! Ik vind het je goed staan 🙂 al vind ik die lob ook wel heel leuk bij je! Gelukkig is het zo bijgegroeid en is het nu idd lekker gezond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.