WMPRS wimperextensions

WMPRS Wimperextensions informatie

In dit artikel ga ik jullie van alles uitleggen over WMPRS wimperextensions. Ik heb tot nu toe een slechte en een goede ervaring gehad. Benieuwd naar de minder prettige ervaring? Lees dan snel de rest van het artikel! Ten eerste neem ik jullie naar een paar jaar terug. Ik heb toen in Gorinchem mijn wimperextensions laten zetten. Na 2,5 uur met mijn ogen dicht te hebben gelegen mocht ik ze eindelijk open doen. De lijm sloeg direct op mijn ogen waardoor ik begeleid moest worden naar de wastafel. Ik kon even helemaal niets meer zien en mijn ogen brandde enorm. Nu moet ik zeggen dat natuurlijk niet iedereen hier last van heeft..

Ondertussen vond ik het effect na ruim 2,5 uur met mijn ogen dicht te hebben gelegen niet zo denderend. Dit vond ik erg jammer.. want de prijs was rond de €95,00. Zelfs Masira schrok hiervan toen ik dit vertelde.

WMPRS

Masira gebruikt ten eerste al lijm voor gevoelige ogen. Hierdoor heb je dus niet dat de lijm op je ogen slaat. Natuurlijk kan het wel zo zijn dat je eventjes moeilijk je ogen open krijgt maar dat is puur omdat er 2,5 uur gerommeld is aan je wimpertjes. Ook controleert Masira heel netjes of er haartjes aan elkaar zitten. Dit haalt ze op een hele fijne manier los, je voelt er niets van! Je krijgt een lekker kussentje in je nek dus je kan dit makkelijk 2,5 uur volhouden. De prijs is ook zeer aangenaam:

Prijzen

Video

Over

Conclusie

Ik ben enorm blij met deze behandeling. Eerst wilde ik er niets meer van weten maar toch gegaan en heb ik het over me heen laten komen. De 2,5 uur waren zo voorbij! Masira is een hele lieve jonge vrouw die goed en secuur te werk gaat. Ik hoorde zelfs van Masira dat er klanten in slaap vallen onder deze behandeling. Zo goed doet ze dus der werk.. totaal relaxed! De volgende keer ga ik wel voor meer volume. Ik ben momenteel nep wimpers gewend met een wauw effect dus ik wil dat dan ook wel met mijn wimperextensions! Masira begint altijd heel naturel zodat de klant eerst daaraan kan wennen. Wanneer je niet tevreden bent kan je altijd kiezen voor een heftiger effect.

Al heb je dus weinig wimpers/volume en heb je geen zin om iedere ochtend mascara op te brengen en weer af te halen dan is dit echt ideaal! Momenteel heb ik ze al ruim een maandje. En op dit moment zien ze er zo uit, zie de foto hieronder links en rechts. De krul zit er nog steeds mooi in en op de middelste foto is te zien hoe ze waren toen ze net waren gezet. Ik draag gewoon nog steeds mijn eyeliner maar dan zonder olie erin. Hierdoor kunnen ze namelijk los weken.. pas hier dus mee op! Verder breng ik geen mascara aan, ik vind het effect al mooi genoeg zonder!

Hoe moet je de eerste 24 uur met je wimperextensions omgaan?

-Ze mogen niet nat worden
-U mag geen gezicht-stoombad nemen
-U mag niet in een sauna
-U mag niet zwemmen
-Niet aan de wimpers trekken 

Overige tips:

-Niet aan de wimpers trekken
-Breng dagelijks uw wimpers met het wimperborsteltje in model (deze krijg je na de behandeling mee).
-Voor optimaal resultaat raad WMPRS een reil aan na ca. 2-4 weken! Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van uw eigen wimpers die 60-90 dagen zijn.
-Sauna gebruik is toegestaan maar door de warmte kan de wimperhechting verminderd worden, eerdere refill is mogelijk.
-Wrijf niet in uw dogen maar dep ze droog.
-Het gebruik van een coating is zeer aangeraden. Deze voedt uw eigen wimpers, houdt de hechting van de lijm langer goed en beschermt de wimpers tegen vuil en stof.
-Gebruik de speciale coating of  mascara niet direct na de wimperextensions behandeling maar 24 uur erna.
-Gebruik de Lash lip & eye remover om uw make-up en overig vuil te verwijderen.

WIN-ACTIE

Er is momenteel een win-actie gaande. Bekijk snel dit bericht: klik hier voor de WMPRS pagina

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Share:

20 Reacties

 1. 25 oktober 2017 / 09:10

  Mooi! Ik heb het 3 keer laten doen, waarvan een keer op een beurs, maar vond dat toen geen succes. Ik vond het ook ideaal, want ik ben vreselijk onhandig met het plakken van false lashes en je krijgt direct zo een mooie open blik ervan!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 oktober 2017 / 20:09

   Wat leuk om te horen Babs! helaas heb jij ook een keer een negatieve ervaring gehad.. haha dit is wel ideaal! Vooral als je op vakantie gaat raad ik het iedereen aan!

 2. 25 oktober 2017 / 11:43

  Wat vervelend dat je een nare ervaring hebt gehad! Gelukkig ben je nu wel blij met je wimpers en terecht ook: ze zien er prachtig uit! Wat een verschil in prijs trouwens (:

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:15

   Ja bizar dat de prijs zo kan verschillen he!

 3. 25 oktober 2017 / 19:00

  Oh, wauw! Super mooi. Ik ben hier al lang erg benieuwd naar eigenlijk. Het geeft zo’n mooi resultaat en het lijkt me heerlijk om met mooie wimpers op te kunnen staan. Je video vond ik ook heel informatief én relaxerend tegelijkertijd 🙂 Fijn om naar te kijken én luisteren.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:17

   Dankjewel voor je comment Sarah! het geeft inderdaad een prachtig resultaat. Ik kreeg er ook enorm veel complimenten over.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:15

   Dankjewel Lindsey 🙂

 4. 25 oktober 2017 / 21:22

  Oh wauw de wimpers staan je heel mooi!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:16

   Dankjewel lieve Kim!

 5. 27 oktober 2017 / 13:13

  Ik vind je wimpers echt heel mooi! Ik heb het zelf nooit gedaan, altijd bang dat het te nep eruit gaat zien. Maar dit ziet er echt goed uit.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:15

   Wat lief thanks Marloes 🙂
   nee, dat is het leuke juist je kan zelf precies aangeven hoe je het wilt!

 6. 28 oktober 2017 / 08:27

  Mooie wimpers meid. Het lijkt me wel iets voor mij, alleen zwemmen kan ik niet missen ook zit ik teveel aan de wimpers.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:16

   ah dat is jammer ja anders is het geweldig om het te hebben!

 7. 23 november 2017 / 11:13

  Misschien moet ik dit toch ook eens proberen, het lijkt zo ideaal!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   18 januari 2018 / 19:32

   Gewoon een keer doen Marielle, het is echt enorm fijn!

 8. 19 maart 2018 / 03:26

  Pretty nice post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that
  I have truly enjoyed surfing around your blog posts.
  After all I’ll be subscribing for your rss feed and I hope you write once
  more soon!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:16

   aha thanks 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:16

   Bedankt voor je reactie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.