DesixKaty Dose of Colors

DesixKaty

De DesixKaty collectie.. zucht.. wat heb ik lang op dit pakketje gewacht. Toen Desi en Katy in een video vertelde dat ze met deze lijn kwamen bij Dose of Colors was ik razend enthousiast! Ik moest en zou deze collectie bemachtigen. Gelukkig is dit ook gelukt. Toen deze lijn online kwam zat ik met mijn iMac en Macbook klaar. De collectie kwam om 19:00 online en ik was super zenuwachtig. 

Desi en Katy zijn echt mijn favoriete youtubers. Ik volg hen al jaren en ik ben echt verliefd op hun karakter, humor en video skills. Ik had al snel de meeste producten in mijn winkelmandje. Ook bestelde ik voor Vera en Rosanne het een en ander.

De producten van de collectie

Hieronder zien jullie een aantal swatches van de collectie. Van boven naar beneden: oogschaduw Harpoon en twee prachtige highlighters Fuego en Mírame.

Twee oogschaduws zijn nat te gebruiken voor een intensieve kleur. De twee kleuren die nat te gebruiken zijn: Suz en Harpoon. Hieronder ziet u een prachtig palette.. zucht.. hoe mooi zijn deze kleuren? Ze zijn erg uniek.. wanneer ik deze kleuren heb gebruikt krijg ik veel complimenten van mensen.

Oogschaduw swatches

Hieronder ziet u de rest van de oogschaduws: Turbosan, Noli, Suz en Harpoon.

DesixKaty lipsticks

Deze twee lipsticks zijn echt heaven. No Shade and No Creamer Please. Dit zijn twee prachtige nude lipsticks. Hieronder zijn ook de kleuren en de swatches te zien:

Zoals jullie kunnen zien is de eerste kleur bruiner en de tweede swatch bevat meer roze pigmenten. Welke kleur trekt meer jouw aandacht? Dit is in een swatch aangebracht, ze zijn dus mega gepigmenteerd net zoals de oogschaduws.

Rachèl Kromdijk make-up look

Bestellen

Klik hier om de DesixKaty collectie te bestellen

Prijzen

Liquids: $ 18.00 USD
Lipsticks: $ 16.00 USD
Lipgloss: $ 15.00 USD
Oogschaduw palette The Girls : $ 28.00 USD
Highlighters: $ 28.00 USD

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

12 Reacties

 1. jeffrey
  30 oktober 2017 / 20:56

  Gave collectie Rachel.

 2. 30 oktober 2017 / 22:04

  Prachtige collectie he! Ik heb de Fuego highlighrer en de lipgloss! X

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   31 oktober 2017 / 10:15

   Eigenlijk had ik die gloss er ook nog wel bij gewild. Maar tot nu toe ben ik erg tevreden haha! De highlighters zijn sowieso echt shock hoe mooi ze zijn!

 3. 31 oktober 2017 / 09:22

  Wat prachtig zeg, hele mooie collectie! 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   31 oktober 2017 / 10:14

   Ik ben er ook echt mega blij mee, bedankt voor je reactie Kelly!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   31 oktober 2017 / 10:14

   Dankjewel Lindsey! X

 4. 31 oktober 2017 / 11:29

  Wat een prachtige producten! En wat een mooie look maak je er weer mee, je hebt echt talent 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   31 oktober 2017 / 23:43

   Wat super lief van je Marloes, thanks <3

 5. 3 november 2017 / 11:21

  Mooie kleuren zijn het.
  Mooie foto’s van je

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   6 november 2017 / 09:53

   Ah dankjewel Heidi! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.