1000 vragen aan jezelf #9

1000 vragen aan jezelf #9

Op de website van Renske kwam ik dit artikel tegen. Ik dacht.. deze trend moet ik gaan voortzetten. Ik vind het namelijk heel belangrijk om bij dingen stil te staan. Daarom vind ik vragen beantwoorden altijd leuk. Je moet er even de tijd voornemen en flink je hersens laten kraken. Door deze vragen ga ik weer bepaalde dingen herinneren. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 

113. Heb je losse eindjes in je leven?

Ik hou niet van onafgemaakte zaken dus nee eigenlijk niet.

114. Waarom drink je alcohol?

Uhm, ik hou persoonlijk momenteel alleen van whisky of wodka rood met een Redbull, heerlijk! Ik doe dit alleen wanneer ik weekend heb of bij een verjaardag zit.

115. Van welke spullen word je momenteel blij? 

Bekijk de video hieronder van mijn favorieten van de maand oktober. In deze video noem ik al mijn favoriete items!

116. Heb je al naar de wolken gekeken vandaag? 

Er zijn momenteel weinig wolken in de lucht, ik zie alleen maar zon en een blauwe lucht. En dat voor de herfst, bijzonder en heerlijk!

117.  Welk woord/zin zeg je vaak? 

Meen je?! of zoals mijn vriend zou zeggen: Chel jij zegt altijd : dat zal wel weer.

118. Sta je graag in de spotlights? 

Ja, in mijn eigen spotlights, dus mijn eigen camera, in mijn eigen kamer etc. Zodra iemand anders een outfit foto van mij wilt maken vind ik het enorm gênant. Maar Rachèl je maakt onwijs veel selfies (al 5 jaar voor je blog) ben je dat dan nog niet gewend? Nee, ik doe namelijk echt alles zelf opnemen en fotograferen dus ik heb altijd alles zelf in de hand!

119. Waar moet jij vaker de tijd voor nemen? 

Voor mijn vriendinnen/vriend en work-outs. Nu ik 38 uur draai in een modehuis kom ik aan weinig dingen toe. Eerst werkte ik 40 uur op kantoor en dan had ik nog de hele avond voor mezelf en kon ik alles prima geregeld krijgen. Momenteel loop ik na woensdag tot zaterdag helemaal vast. Hierdoor kan ik soms niet sporten, mijn vriend of vriendinnen zien, helaas..

120. Zijn mensen van nature goed? 

Mensen worden goed geboren maar worden door iemand of een persoon gekneed tot de persoon die ze nu zijn. Mensen hebben een jachtinstinct en hebben veel meer kracht dan ze zelf doorhebben. Maar of ik kan beslissen of een mens van nature goed is? Geen idee, ik vind het een hele moeilijke vraag. Gisteren las ik op msn.com dat een vrouw 6 uur lang verkracht was in haar eigen huis. Ze kreeg opmerkingen van: ben je daar nu nog niet overheen? van een auto reparateur kreeg ze de volgende opmerking: ik zou het ook wel 6 uur op je kunnen hoor en nog een opmerking die ze kreeg was, heb je er niet stiekem van genoten? Als ik zulke dingen lees draait mijn maag 200 rondjes en kots ik de mensheid uit. Dan denk ik maar een ding: wat zijn mensen toch slecht en smerig.

Wat nog meer…

121. Verkies je weleens je werk boven de liefde? 

Niet echt, ik app altijd mijn vriend wanneer ik wakker ben, wanneer ik pauze heb, wanneer ik weer veilig thuis ben gekomen en wanneer ik ga slapen. Op mijn vrije dag val ik hem nog vaker lastig. Dit is puur omdat ik nog niet samen met hem woon. Wanneer dat wel het geval is wil ik gewoon mobiel op standje ”niet appen” en dan avonds bij het eten alles gezellig bespreken wat er die dag is gebeurd.

122. Waarvoor ben je je ouders dankbaar? 

Dat ze mij met al hun liefde hebben opgevoed. Ik ben enorm dankbaar voor de dingen die ik momenteel van ze heb overgenomen. Ik heb de volgende dingen van mijn vader: enorm trouw aan zijn geliefde, jaloers, vaak na een ruzie in tranen sorry zeggen en het gelijk uit de wereld willen hebben. Van mijn moeder: veel geduld, lekker kunnen koken, feeling voor veel dingen, dingen niet kunnen wegdoen, alles willen bewaren en er enorm van genieten wanneer het weer boven water komt, lekker kunnen rommelen op mijn kamer, plakken knippen in mijn bulletjournal etc. Ik heb gewoon een erg warm en liefdevol huisje waar ik altijd graag thuis kom. Ze hebben het beste met mij voor.

123. Zeg jij altijd wat je denkt? 

Ja, dat is een groot min punt van mij want hierdoor kwets ik ook vaak mensen.

124. Heb je vaak de tv aan zonder dat je kijkt? 

Nee eigenlijk niet, als ik kijk dan kijk ik een dieren programma, dokter Pol, Netflix.

125. Welk oud zeer heb je? 

Iedereen draagt wel oud zeer met zich mee denk ik. Bij de een is het een gebroken hart, de andere heeft een moment die hij of zij liever niet had willen mee maken.

126. Wat koop je van je laatste tien euro?

Een goed boek, een heerlijke tony reep chocolade, action spulletjes? Geen idee, ik vind alles leuk dat is mijn probleem haha!

Share:

6 Reacties

 1. 6 november 2017 / 16:48

  Leuk dat je je favorieten van oktober erbij hebt gedaan! Ik heb die video even gemist. Ik ben trouwens de laatste tijd heel erg verslaafd aan tony’s

 2. 7 november 2017 / 09:40

  Wat een goed idee zeg. Leuk artikel! Ik vind het ook altijd leuk om mensen (bloggers) op deze manier te leren kennen.

 3. 7 november 2017 / 14:01

  Leuk dit!! Wat is je haar moooi trouwens! Ik heb al heel lang geen rode wodka met Redbull gedronken maar eigeniljk wel héél lekker.

 4. 8 november 2017 / 10:50

  Wat leuk om te lezen, zo leren we je ook beter leren kennen 😉

 5. 16 november 2017 / 14:50

  Wat een leuk idee dit! Ik vind het zelf altijd leuk als bloggers vragen beantwoorden, gewoon omdat je de persoon achter de blog zo beter leert kennen.
  Liefs,
  Yara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.