WIN EEN DVD VAN DE FILM PESTKOP

WIN EEN DVD VAN DE FILM PESTKOP

WIN EEN DVD VAN DE FILM PESTKOP

WIL JIJ WINNEN? ⇢Volg mij dan op youtube, abonneer je gratis op mijn kanaal! Laat een comment achter dat je mee doet en dan maak ik de winnaars binnen twee weken bekend! Bekijk hier de trailer van de film: https://www.youtube.com/watch?v=6_zaO…

Het is een hele spannende video, helaas was ik verkouden toen ik deze video opnam dus ik klink mega zwaar. Dit was vorige week woensdag opgenomen. Toch moest die nu echt online komen dus TADAA! Verder zien jullie het goed, mijn vormgeving is veranderd, ik ben er mega blij mee! Wat vinden jullie ervan? Het begin van de video is veranderd en de banner om mijn video heen.

Veel succes met het mee doen en de film pestkop is echt de moeite waard om te gaan kijken. Voor pesters is dit ook echt een eye opener. Tenminste.. dat mag ik hopen.. pesten zal nooit ophouden maar als het minder kan worden dan doe ik daar alles voor.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.