Canvas Company review

Canvas Company

Op 16 november werd mijn vriend 23 jaar! Ik hou ervan om iemand te verrassen maar soms denk ik echt.. wat moet ik mijn vriend nog geven?! Nu wist ik het direct, ten eerste een Secrid portemonnee , die stond namelijk hoog op zijn verlanglijstje. Ten tweede een heerlijke parfum, want ik bedoel.. iedere vrouw houd er toch van als haar vriend lekker ruikt? En ten derde wilde ik hem een cadeautje geven waarbij die even terug in de tijd kon gaan naar onze eerste kampeertrip. Die was namelijk erg goed bevallen maar te snel voorbij.

Benieuwd naar hoe ik het canvas heb besteld? Of die snel binnen was? Bekijk dan snel de rest van het artikel!

Canvas bestellen / website

De website https://www.canvascompany.nl is erg makkelijk te bedienen. De website is overzichtelijk en je hebt in een paar tellen je canvas besteld! Eerst ging ik op www.picmonkey.com mijn collage maken met foto’s. Wanneer je een foto hebt uitgekozen krijg je te zien of de foto goed op maat is. Dit vind ik ook wel erg netjes want soms verdwijnt er een deel aan de zijkant van het canvas. Wanneer een website dit goed aangeeft ben je er in ieder geval op voorbereid. Daarna is het een kwestie van alles goed controleren en dan bestellen!

De bestelling / verwerking

De order kwam al vrij snel binnen. Je krijgt een mailtje wanneer ze bezig zijn met je canvas bedrukken. Dit vond ik al erg leuk om te zien! Ze houden je echt heel erg goed op te hoogte. Voor je het weet staat de postbode al voor je deur! Zoals jullie op de foto’s kunnen zien staat de tekst en de gegevens netjes op de achterkant gedrukt. Zo kan je precies zien wat voor opties je hebt aangeklikt. Dit vind ik ook een erg goede optie. Het canvas is erg netjes verpakt waardoor die niet kan beschadigen.

Korting

Momenteel zijn er ook leuke kortingen op de website, bekijk die hier:

Conclusie

Als ik nog een keer een canvas wil bestellen ga ik direct weer naar deze website. De website is duidelijk, de order word snel gemaakt en ook snel bezorgd. Hierdoor heb je je cadeautje of canvas snel in huis! Iedere keer wanneer ik bij mijn vriend ben zit ik weer terug te denken aan die mooie tijd in Italië. Wat vind ik foto’s toch geweldig! Ik leg graag alles vast, hier zijn al veel mensen mij dankbaar voor.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

3 Reacties

  1. 29 november 2017 / 20:24

    Wat een mooie cadeau heb je gekocht voor je vriend..

  2. 5 december 2017 / 11:58

    Oooh superleuk dat je er een collage van hebt gemaakt. Maakt het extra speciaal. Ziet er goed uit ook, volgens mij zijn de kleuren erg helder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.