Sephora/Kat Von D make-up reviewen

Sephora/Kat Von D make-up reviewen

Sephora/Kat Von D

Het is tijd voor een nieuwe review. Dit keer ga ik mijn nieuwste producten reviewen. De Kat Von D eyeliner heb ik van mijn vriendinnetje Vera gekregen. Hoe lief?! Ik had nog niets van dit merk maar ik kan jullie zeggen dat ik deze eyeliner iedere dag gebruik. Hij blijft de hele dag perfect zitten en is ook nog eens in en in zwart. Klinkt als de perfecte eyeliner? Dat is die op dit moment sowieso!

Toen ik een weekendje in Milaan was nam ik ook twee prachtige Sephora oogschaduws mee. Ik had er al eerder een oogschaduw van gekocht in Italië toen ik op vakantie was met mijn vriend. De pigmentatie is super en de glitters die ze erin verwerken zijn erg uniek. Hieronder zijn de swatches te zien!

De concealer van Sephora is ook heel erg dekkend, binnenkort zien jullie die in een tutorial voorbij komen. Nog eventjes geduld dus! De oogschaduw voelt dik en stevig aan maar blend mooi samen met de huid.

Swatches

Hierboven zien jullie alle swatches! Ik ben echt gek op deze producten! Welk product trekt het meest jouw aandacht? Laat dat even hieronder weten. Willen jullie een tutorial zien met deze oogschaduws? Laat dat dan ook even hieronder weten.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

6 Reacties

 1. 12 december 2017 / 20:24

  Mooie producten! De producten van Sephora trekken mij nooit zo maar ik ben een grote fan van Kat von D cosmetics 🙂

 2. 12 december 2017 / 21:47

  Mooie items! Ik krijg gelijk de kriebels om weer bij Sephora te gaan bestellen 😉 De tattoo liner van Kat von D. is ook mijn favoriete eyeliner. Inmiddels heb ik alweer een 2e exemplaar in gebruik.

 3. 13 december 2017 / 10:25

  Oeh Sephora! Daar heb ik al lang niks van gekocht!

 4. 13 december 2017 / 10:40

  Ik weet niet wat ik verkeerd doe, maar het lukt me écht niet om een strak lijntje te trekken met de Tattoo Liner, haha!

 5. 17 december 2017 / 21:01

  Ahhh liefie! Wat fijn dat je blij met mijn cadeau bent. Vind de Sephora oogschaduws ook echt pretty!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.