Betty Barclay Pure Pastel Mint review

Betty Barclay

Het is tijd voor een nieuwe review op mijn blog, dit keer over de nieuwste parfum van Betty Barclay! Deze parfum heet Pure Pastel Mint. Ik ben dus erg benieuwd naar de geur, zal het namelijk heel fris en mintachtig ruiken? De verpakking zag er al prima uit, niet heel bijzonder maar gewoon een klassieke uitstraling. De kleur past bij de naam en hij is makkelijk mee te nemen in je tas. Sowieso vind ik het altijd heel erg leuk om nieuwe geuren uit te proberen. Ondertussen ben ik er wel achtergekomen dat ik niet gebonden ben aan een bepaald type parfum. De ene keer vind ik een lichte versie fijn, de andere keer een wat zwaardere. De ene keer draag ik een zoete versie en de andere keer weer vrouwelijk, chique en fris.

Geuren en ingrediënten

Pure Pastel Mint van Betty Barclay is een bloemig houtachtige musk geur voor de dames. Deze parfum is uitgebracht in 2017. De topnoten zijn Yuzu (japanse citroen), zwarte bes, roze peper en de hartnoten zijn Ylang-Ylang, cyclamen en thee roos; basisnoten zijn sandelhout en muskus. Dit zijn allemaal heerlijke ingrediënten, ik word steeds meer nieuwsgierig naar de geur.. ik zeg: slinger de dop er maar af!

Kwaliteit

De geur blijft de gedurende dag ruikbaar. Ik heb veel complimenten gekregen over de geur! Nu moet ik wel zeggen dat deze geur meer voor de dames boven de 20+ is. Het is een frisse/zoete geur die je doet verlangen naar de zomer. Het is een heerlijke geur die ik de hele dag wil ruiken.

Deze parfum ga ik nog met veel plezier dragen.

Bestellen/prijs

Klik op deze link om de parfum te bestellen: https://www.parfumania.nl/Parfum/Betty-Barclayl
Wil je ook goedkoper je parfums scoren? Ga dan naar: https://www.parfumania.nl/

50 ml €28,95
20 ml €16,95

Bedankt voor het lezen van dit artikel. Benieuwd naar meer reviews? Volg mij dan via Facebook, instagram, google+, bloglovin! 

BewarenBewaren

Share:

6 Reacties

 1. 18 december 2017 / 16:58

  Wat een leuk flesje! de noten klinken ook erg goed.

 2. 18 december 2017 / 19:45

  De verpakking vind ik er al leuk uit zien! Voor mij zou dit denk ik wel iets meer een zomer dan een wintergeur zijn omdat hij wat frisser is.

 3. 19 december 2017 / 14:52

  Wauw wat een leuke verpakking! Ik ben heel erg benieuwd naar de geur.

 4. 27 maart 2018 / 11:22

  Woohoo, wat zien je site en je artikelen er verzorgd uit, love it! En dit artikel is ook lekker kort en bondig geschreven…is voor mij nog een uitdaging hahaha! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.