Een nieuw youtube kanaal beginnen

Een nieuw youtube kanaal beginnen

De Sims 4

Het is tijd voor een nieuwe uitdaging en dat betekent een nieuwe youtube ‘game kanaal’. Ik begin nu sowieso eerst met de Sims 4 omdat ik daar mijn creativiteit in kwijt kan. Zo kan ik bijvoorbeeld Create A sim video’s maken en ook huizen inrichten. Heb ik jullie al verteld dat ik vroeger huisarchitect wilde worden? Helaas was mijn cijfer wiskunde te slecht voor deze opleiding… 

Maar goed in de Sims is alles mogelijk dus ik ging bizar cc online shoppen en nu kan ik prachtige dingen creëren. Benieuwd naar mijn nieuwe video’s? Klik dan hier.

Mijn youtube logo

Ik heb een nieuwe intro laten maken door: Lisa
Wat vinden jullie van dit logo en het poppetje, ik vind het echt super cute geworden! In mijn eerste gameplay is de intro te zien. Nog eventjes geduld dus. Nogmaals super bedankt Lisa, het ziet er allemaal prachtig uit.

Spanning en uitdaging

Ik wilde iets anders beginnen, iets wat ik zelf ook erg leuk vind om te doen. Want ik ben heel mijn leven al gek op game. Niet verwacht misschien maar ik speelde ook altijd Call of Duty zombie modus en de normale versie, rollercoaster tycoon, zoo tycoon, worms, ga zo maar door! Niets was te gek of spannend genoeg. Natuurlijk blijf ik make-up leuk vinden maar op een gegeven wilde ik nog iets anders erbij doen. Ik ben een persoon die van alles leuk vindt maar wanneer het niet lukt de stress toeslaat. Na zes uur bezig te zijn geweest met OBS sloeg de paniek toe. Mijn iMac is bijna door het raam gevlogen maar ik gaf niet op. Ik heb een microfoon en een koptelefoon aangeschaft en nog steeds had ik struggles. Mijn stem klinkt in mijn eerste gameplay vreselijk dus ik moet dit bij de tweede gameplay gaan oplossen.. hoe? Geen idee daar ga ik vandaag mee aan de slag.

Grondig uitzoeken/struggles

Ik ben in ieder geval benieuwd hoe jullie reageren op mijn game kanaal! Op mijn andere kanaal heb ik nu bijna de 9.000 abonnees bereikt. Dit is een gigantisch getal maar toch worden mijn video’s de laatste tijd minder bekeken. Hier baal ik enorm van, want ik weet niet hoe dit komt. Maar goed we blijven positief en gisteren heb ik gewoon weer vijf video’s opgenomen en er komt een opruim make-up stash aan! Ik probeer in ieder geval iedere week 1/2 video’s online te zetten op dit kanaal. Zie ik je daar?!

Share:

3 Reacties

 1. 18 januari 2018 / 15:11

  Ik ben geabonneerd op het kanaal! Ik hou ook van de sims, ik ben er echt mee opgegroeid en speel het echt heel graag. Dus een nieuw kanaal vind ik echt geweldig. Er zijn heel weinig Nederlandstalige game kanalen dus ik vind dit echt wel leuk om te zien!

 2. 20 januari 2018 / 14:22

  Wat leuk, veel succes met je nieuwe kanaal!
  Liefs,
  Yara

 3. 20 januari 2018 / 14:31

  De sims speelde ik vroeger ook altijd, echt een tof spel! Leuk om een ander kanaal te beginnen over games enz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.