Ti Sento ketting van Boumanonline

TI SENTO KETTING

In dit artikel ga ik een prachtige ketting reviewen van het merk Ti Sento. De ring die ik van mijn vriend kreeg is ook van dit merk. Toen ik de ketting had ontvangen wist ik dat het liefde op het eerste gezicht was. De ketting bevat bling maar is toch heel erg vrouwelijk en elegant.

Boumanonline

Op Boumanonline kan je deze ketting bestellen. Klik hier voor meer informatie over deze ketting.
De ketting zit aan een smallere ketting waardoor het hart extra opvalt. Wanneer je deze ketting om hebt voel je er nauwelijks wat van. Mijn ring bevat precies dezelfde diamant steentjes, deze zitten en glimmen na 3,5 jaar nog steeds. Ik verwacht dit dus ook van de ketting.

Prijs

De ketting kost €129,00
Ja, het is een flinke prijs maar voor dit merk, de kwaliteit en al die diamantjes ben je dit toch al snel kwijt. Ik weet door mijn ervaring met de ring van het merk Ti Sento dat het erg mooi blijft. Wil je wat minder besteden? Dat is geen probleem op de website van Boumanonline, je hebt hier echt van alles. Ook voor de Pandora fans onder ons! Nu moet ik zeggen dat Ti Sento wel echt mijn hart steelt. De kwaliteit is prachtig en mijn ring die ik al 4 jaar heb blijft ook maar schitteren..

Boumanonline verkoopt ook Buddha to Buddha en Heart To Get. Dit zijn twee merken die nog steeds zeer populair zijn op de sieraden markt!

Conclusie

Op dit moment draag ik deze ketting dagelijks en ik heb er al veel complimenten over gekregen. Jullie gaan deze ketting dus regelmatig voorbij zien komen op mijn social media kanalen! Wie van jullie heeft een van deze merken? Plus wat is jouw favoriete sieraad?

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

7 Reacties

 1. 23 januari 2018 / 08:02

  Ik ben echt fan van Ti Sento! Heb er echt al drie ringen van ofzo en oorbellen haha. Deze is ook erg mooi1!

 2. 23 januari 2018 / 18:57

  Wat een prachtige ketting! Wat is jouw huid mooi egaal op de foto, wauw!
  Wat voor foundation gebruik je, als ik vragen mag ..

  Leuke blog, keep on going!

  Liefs
  x

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   20 maart 2018 / 22:31

   haha daar gebruik ik soms ook Picmonkey voor hoor als ik bijvoorbeeld een pukkeltje heb!
   Ik gebruik momenteel de Eyes lips face acne foundation die dekking is super.

   Thanks girl! X

 3. 26 januari 2018 / 16:30

  Wat een mooie ketting zeg! Staat je goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.