Favorieten van de maand januari

Favorieten van de maand januari

Favorieten van de maand

Mijn favorieten producten van de maand

Dit keer is het tijd voor een favorieten van de maand. Zoals jullie hierboven kunnen zien zijn de producten heel divers. Maar welke heb ik echt met plezier gedragen, geproefd en gebruikt?

 • Alaina Eyes colored contact lenses // deze lenzen zijn zo fijn om te dragen. Plus de kleuren lijken heel natuurlijk. Zelfs van dichtbij zijn deze lenzen niet pixel-achtig. Ook is dit een Nederlandse webshop dus wanneer je daar iets besteld ”lenzen of lashes” heb je ze snel in huis.
 • Ik ben al proostend met Jack Daniels het nieuwe jaar in gegaan. De grote fles is alweer helemaal op. Deze mini heb ik meegenomen vanuit de hotel kamer in Milaan.
 • Chloé parfum is op dit moment mijn favoriete geur, zacht, een beetje zoet maar toch heel vrouwelijk en draagbaar.
 • NYX glitters deze brons/koper tint vind ik geweldig op een mooie donkere en matte bruine oogschaduw.

Blush sparkle heb ik een hele tijd geleden gekocht maar wat ben ik toch blij met deze unieke glitters. De combinaties kunnen niet gek genoeg zijn. Ik moet mezelf ook weer even gaan focussen op unieke ooglooks en die dan fotografisch vastleggen.

 • Hoola bronzer van Benefit, klein maar fijn ”gekocht in Italië bij de Sephora” deze prachtige contour kleur is heel het jaar te gebruiken. En laten we eerlijk zijn, de verpakking is mega schattig, vooral nu die zo inimini is!
 • Nabla oogschaduw in Waterdream is zo bijzonder, ik krijg er enorm veel complimenten over wanneer ik aan het werk ben in de winkel. Gebruik een matte kleur als basic en breng waterdream eroverheen, het lijkt dan net een soort glitter gloss dat over je ooglid heen zit.

 • 196 spicy sienna is een prachtige gellac nagellak van het merk Pink Gellac. Dit is tot nu toe de enigste gellac die op mijn nagels blijft zitten. De rest kan ik er in z’n geheel aftrekken zonder dat mijn nagel is beschadigd.. // wie hier nog tips voor heeft heeft graag.
 • Lit Cosmetics is zo’n tof merk, helaas wel erg prijzig maar de glitters zijn awesome. // Crave Silver is mijn favoriet op dit moment.
 • Anastasia Beverly Hills dip brow pomade in dark brown is nog steeds mijn favoriete wenkbrauw product. Hier kan ik mijn wenkbrauwen perfect in shape mee krijgen.
 • Glitter unicorn van Ebay, hoe prachtig is deze glitter. Bekijk hier mijn artikel over deze glitters.

Bekijk voor het lezen van dit artikel! Alle make-up is te scoren via de linkjes in mijn artikel of via themakeupspot of the boozyshop. Dit zijn Nederlandse make-up webshops. Have fun shopping!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

13 Reacties

 1. 28 januari 2018 / 15:01

  De Hoola bronzer van Benefit is inderdaad heel mooi! Leuke favorites, dat flesje van Jack Daniels is ook tof om straks neer te zetten als interieur item haha!

 2. 28 januari 2018 / 15:07

  Wat een mooie favorieten! Hoola van Benefit is voor mij ene ‘all time favorite!’

 3. Soraya
  28 januari 2018 / 18:40

  Leuk zo je favorieten op een rij! Hoola bronzer is voor mij in de winter te donker maar in de zomer heel mooi. Die Nabla oogschaduw ga ik zeker op mijn wishlish zetten! 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 oktober 2018 / 12:22

   Liefde voor Nabla! <3

 4. 28 januari 2018 / 22:33

  Ik heb eigenlijk nog nooit Jack Daniels gedronken, ben nu wel benieuwd haah!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 oktober 2018 / 12:22

   oh het is echt zo heerlijk Mariska!

 5. 29 januari 2018 / 08:54

  Tof artikel! Ik ben ook fan van Pink Gellac. Ondertussen ook alweer even geleden dat ik er nog wat mee gedaan heb.

 6. 29 januari 2018 / 13:20

  Mooie favorietjes! En schattig, dat kleine JD-flesje. Tof souvenir, ook.

 7. 4 februari 2018 / 08:53

  Leuke favorieten! Die glitters zijn er zo mooi uit

  • 4 februari 2018 / 08:54

   Wow wat een spelfouten hier 😀 ik bedoel dus *zien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.