Sushi Mukbang NL

Sushi Mukbang NL

Sushi Mukbang

Het is tijd voor een nieuwe video en dit keer mijn tweede sushi mukbang. Het was alweer een paar maanden geleden dat ik een mukbang had opgenomen maar ik had er zin in! Dit keer met Rosanne, wie haar nog niet kent, neem een kijkje op haar social media kanalen:

Ze is al jaren mijn vriendinnetje en ik gun haar zo die 1000 abonnees. Binnenkort gaan wij samen een dag wat leuks doen. Dan gaan we lekker lunchen, outfit foto’s maken en heerlijk bijkletsen. Ik heb er nu al zin in. Veel plezier met het bekijken van deze heerlijke video.

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.