Mijn Bullet Journal maart overzicht + tips

Mijn Bullet Journal maart overzicht + tips

Mijn Bullet Journal maart overzicht

Yes, het is zover! Eindelijk heb ik weer mijn bullet journal gefilmd. Dit keer een nieuwe bullet journal zoals jullie kunnen zien. Ik had eerst een bullet van A4 grootte maar dit werkte erg onhandig, vooral met filmen. Nu heb ik een kleinere variant besteld ‘ een echte bullet journal ‘ via Aliexpress en ik ben er mega blij mee. Benieuwd hoe mijn setup is geworden? Bekijk dan snel de complete video, wil je op de hoogte blijven van mijn video’s? Abonneer je dan op mijn kanaal, dat kan hier.

Wat is een bullet journal?

Een bullet journal is eigenlijk heel simpel, ben je creatief? Ben je fan van knippen/plakken? Begin dan een Bullet Journal. Een bullet journal is eigenlijk een notitieboekje die je helemaal zelf omtovert in een agenda, dagboek, spreadbook. Toen ik van dit idee hoorde moest ik er direct wat mee doen. Ik hou van stickers, knippen plakken, stempelen etc. Vandaar dat ik nu een kleinere variant heb gekozen want dat plak je iets sneller vol. Het ziet er ook veel leuker uit vind ik zelf.

Waar koop je alles?

Eigenlijk bestel ik het meest via Ebay en Aliexpress. Mijn washi tapes komen daar vandaan, nu ook mijn Victoria Bullet Journal boek en niet te vergeten mijn stickers. De stempels komen van de Xenos en de Action vandaan. De silicone stempels weer van Aliexpress. Alle linkjes heb ik in mijn beschrijving onder de video gezet. Ik vind Ebay en Aliexpress echt een uitkomst want daar kan je washitape voor veel minder euro’s scoren. In Nederland vragen ze soms echt de hoofdprijs voor zo’n klein rolletje ”die je toch nooit op gaat krijgen”. Daarom neus ik soms heel het internet af naar een mega leuk washi tape rolletje met de print die nog in mijn stash ontbreekt. Als jullie een bullet journal stash review willen zien kan dat natuurlijk, laat dat even hieronder weten. 

Have fun watching en vergeet niet een duimpje omhoog te doen!

Share:

6 Reacties

 1. 25 februari 2018 / 16:25

  Wat tof zeg!
  Om eerlijk te zijn had ik nog nooit van een bullet journal gehoord, shame on me haha.

  Je filmpje kijkt ook zo leuk, keep on going! 🙂

  Liefs
  x

 2. 27 februari 2018 / 21:10

  Wauw wat tof!!! Ik gebruik sinds dit jaar (nog niet heel actief overigens) mijn purpuz planner. Ben lang niet creatief genoeg om zelf zo een mooi Bullet-journal te maken hihi. Vind die van jou echt heel mooi!

 3. 4 maart 2018 / 14:11

  Het is super leuk om te doen en inspiratie op te doen bij anderen, mooi filmpje heb je er van gemaakt!

 4. 18 maart 2018 / 11:40

  Ik vind dit altijd heel leuk om te zien! Ik doe het zelf niet, maar heb wel een (Moleskine) agenda met naast elke week een lege notitie pagina. Daar maak ik ook handig gebruik van om een beetje creativiteit in kwijt te kunnen:) Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.