Glimlach momentjes #2

Glimlach momentjes #2

Glimlach momentjes

Het is tijd voor een nieuwe glimlach momentjes. Het weekend is alweer bijna voorbij. Maar gelukkig heb ik wel altijd de maandag vrij, dit komt omdat ik elke zaterdag werk tot vijf. Er gebeuren altijd wel leuke dingen en die wil ik dus ook met mijn volgers delen. Bekijk hieronder mijn glimlach momentjes. 

♡ van mijn vriend een prachtige ketting gekregen met een geslepen edelsteen
♡ er komen leuke samenwerkingen aan
♡  morgen de Iphone X ophalen, yes!
♡  WhatsApp gedownload op mijn iMac
♡  morgen zie ik eindelijk Vera weer van Face2beauty het is echt te lang geleden. Ze heeft het heel erg moeilijk gehad en nog steeds en eindelijk kan ik haar weer een dikke knuffel geven. Ik ga samen met Rosanne naar haar toe, super gezellig!

♡ langleven Pinterest, ik krijg er enorm veel inspiratie van
♡ weer begonnen met een Bullet Journal, bekijk hieronder mijn laatste video:

♡ er is een nieuwe verslaving bijgekomen, nee niet alleen mijn bullet journal maar ook nieuwe edelstenen en kristallen.
♡ ik pak het bloggen weer helemaal op! Vorige week heb mijn lay-out een beetje aangepast, de achtergrond, het lettertype. Wie van jullie was dit al opgevallen?
♡ ondertussen heb ik ook mijn Facebook, twitter, llinkedin en snapchat verwijderd. Dit is zo’n enorme rust. Het enige wat soms lastig is, is wanneer ik een samenwerking krijg en ik met Facebook of twitter moet inloggen.. sommige dingen zijn dus nu ook niet meer mogelijk voor mij. Maar goed, dat heb ik er wel voor over!

Dit waren mijn glimlach momentjes die ik even met jullie wilde delen. Thanks voor het lezen en tot het volgende artikel. 

Share:

6 Reacties

 1. 16 maart 2018 / 13:28

  Wat leuk om te lezen wat je allemaal blij maakt!
  Liefs,
  Yara

 2. 18 maart 2018 / 11:40

  Oehhh, de iPhone X! Beetje jaloers wel! Xx

 3. 19 maart 2018 / 17:54

  Leuk dat je het bloggen weer oppakt! Bij mij hetzelfde. En ik ben benieuwd wat je van de iPhone X vindt 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   26 maart 2018 / 19:17

   Binnenkort vertel ik jullie alles over mijn aanwinst 🙂

 4. 21 maart 2018 / 20:14

  Mooi nieuw lettertype!! En ben erg benieuwd naar de ketting die je van je vriend hebt gekregen!!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   26 maart 2018 / 19:18

   Thanks wat lief! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.