Bullet Journal April spread 2018

Bullet Journal April 2018

Het is tijd voor een nieuwe video en dit keer ga ik voor jullie mijn weekly spread van de maand april laten zien. Ik bewerk deze video’s altijd in speedvorm omdat ze echt uren duren. Daardoor is het voor mijn kijkers ook makkelijker te bekijken. Soms duurt het heel lang voor ik een spread voor me zie of de juiste plaatjes bij elkaar heb gevonden. De stempels ”de letters” zijn van de Xenos. Gaat deze winkel nou echt serieus weg? Dat vind ik echt enorm jammer want de Xenos heeft ook altijd van die leuke hebbedingetjes. Nu kan ik tegenwoordig op Aliexpress, Ebay en bij de Action ook genoeg leuke dingetjes scoren. Sowieso vind ik het heel tof dat ik eindelijk de juiste manier van filmen door heb voor mijn bullet journal. Zo lijkt het ook echt of jullie het vanuit mijn ogen zien. Nu moet ik mezelf nog even verdiepen in de close up shots en het leuke bewerken van de video. Blijf dus up to date want het blijft veranderen, hopelijk dus in positieve vorm! De kristallen koop ik bij twee verschillende webshops, bekijk die hieronder:

Kristalmeester

SpiritualGarden

Ik ben in ieder geval benieuwd wat jullie van deze video vinden. Vergeet geen duimpje omhoog te doen, te abonneren ”want we gaan al richting die 10k” op mijn kanaal of een reactie achter te laten! Jullie in ieder geval hele fijne dagen en geniet ervan. Vandaag ga ik nog eventjes werken tot 17:00 en dan heb ik ook lekker weekend! Onder de video zijn mijn pagina’s te bekijken! Vergeet ook mijn pinterest map niet te volgen: klik hier

– bekijk hieronder mijn spreads –

Share:

2 Reacties

  1. 2 april 2018 / 18:09

    Je schrijf heel mooi! Ik vind het zo leuk dit te zien. Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.