1000 vragen aan jezelf #10

1000 vragen aan jezelf #10

127. Word je snel verliefd?

In mijn 25 jarige leven ben ik al vaak verliefd geweest en vaak is mijn hart gebroken. Gelukkig is die weer helemaal geheeld en ben ik nu al ruim 4,5 jaar samen met Marc.

128. Waar denk je aan voordat je in slaap valt?

Over reizen, rondtrekken in vreemde landen en ik doe graag ideeën op.

129. Wat is je favoriete dag van de week?

Dat is toch wel de maandag, op die dag ben ik vrij en kan ik alles doen na een week werken. Toch vind ik dit een lastige want eigenlijk is het de zaterdag want dan zie ik na een week werken mijn vriend!

130. Wat is je grootste overwinning?

Toen ik begon met mijn blog en dat tegen iedereen durfde te vertellen. Ik wist van mezelf dat mijn Nederlands niet perfect was en dat ik zinnen soms in een onlogische volgorde neerzet. Nu is het mijn dagelijkse passie en trots!

131. Met welke beroemdheid zou je een dag willen doorbrengen?

Desi Perkins, ik vind haar echt zo’n lieve en inspirerende vrouw. En al moet het op Nederlands gebied zijn dan Nikkie de Jager ook wel bekend als Nikkietutorials. Ze heeft echt humor, houdt van eten en kan geweldig make-up aanbrengen. Ik kan wel wat tips van hun twee gebruiken!

132. Ben je weleens verliefd geweest op een (onbereikbare) beroemdheid?

Dat was vroeger Orlando Bloom van Pirates of the Caribbean. Dat vond ik toen zo’n knappert dat er een poster op mijn kast hing, oeps.

133. Wat is je droomberoep?

Voor mezelf beginnen op blog/youtube vorm en later een eigen winkeltje hebben.
Misschien ooit nog een boek uitbrengen. Ik heb zoveel fantasie en ideeën, ik wil dat gewoon in boeken gaan verwerken.

134. Vraag je makkelijk om hulp?

Als ik iets echt niet begrijp dan vind ik het heel lastig om het te vragen maar ik doe het altijd wel. Ik ben vaak juist veelte bang dat ik iets fout doe.

135. Wat kun je maar niet weggooien?

Mijn boeken, ook al heb die ik al drie keer gelezen. Ik wacht tot ik ze later in een kast kan zetten..

136. Welke site bezoek je dagelijks?

Youtube, blog sites, instagram en pinterest

137. Zijn de beste dingen in het leven gratis?

Helaas niet alles maar de natuur is wel gratis en die is prachtig! Ik kan enorm genieten in het buitenland van de natuur of als ik bijvoorbeeld naar huis rijd. Dan rij ik namelijk altijd door de polder heen, wanneer de zon dan ondergaat kleurt de hemel prachtig roze en oranje.

138. Heb je weleens iets gestolen?

Als ik thuis niet mocht snoepen dan pikte ik weleens stiekem iets uit de pot maar op de een of andere manier had mijn moeder dat altijd door. Verder kan ik niet van iemand stelen, ik ga mezelf daardoor denk ik helemaal opvreten van schuldgevoel. Helaas zijn mensen hier wel toe in staat… ook al worden daardoor andere mensen beschuldigd. Blijkbaar kan het een ”ziekte” worden genoemd.. ik noem het liegen, bedriegen. Hoe kan je diegene ooit nog aan kijken?

139. Welk gerecht schotel je gasten vaak voor?

Groene spaghetti noem ik het altijd. Bekijk dat recept van mij hieronder:

140. In welke winkel wil je wel één minuut gratis winkelen?

Oké dit is een moeilijke maar als er een winkel bestond met allemaal dingen voor mijn bullet journal dan zou ik dat kiezen. Wanneer ik nu een keuze zou moeten maken dan zou het de Douglas worden! Ik bedoel.. MAC, Benefit, heerlijke parfums! love it!

Met welke beroemdheid zou jij een dag willen rondhangen? 

1 Reactie

  1. 10 april 2018 / 17:17

    Leuk om al die vragen te beantwoorden. Ik ben het helemaal eens met een minuut gratis winkelen bij de Douglas, dat klinkt fantastisch!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.