Glimlach momentjes #3

Glimlach momentjes #3

Vrolijk Pasen, het is weer tijd voor een nieuwe glimlach momentjes! Deze week was een hectische en drukke week. Vrijdag moest ik eigenlijk werken tot 21:00 maar omdat het Goede vrijdag was ging de winkel eerder dicht. Om 19:30 zat ik met mijn moeder en zwager in de kerk. Herken je die momenten wanneer iemand voor je komt zitten, en zo mega hard en vals op èèn toon zingt dat je het niet meer droog houdt? Ik ben schuldig! Ik en mijn zwager liepen allebei rood aan en de tranen biggelde over onze wangen.. 

◊ Wanneer je het haar van je vriend wilt scheren en het een rampestamp kapsel is geworden ” ik kon wel janken, niet omdat ik faalde in het scheren maar wel dat mijn vriend er zo moest bijlopen en ik ernaast”. Haar groeit aan Rachèl, ik weet het maar dit duurt nog wel eventjes voor het weer netjes zit.
◊ Als je toch stiekem benieuwd ben naar een het bekende Temptation programma en wauw ik was direct in shock. Ik had het programma nog totaal niet gevolgd en ik kwam in het verhaal van de verliefde Tim op Cherish terecht die dus eerst zijn eigen vriendin ten huwelijk wilde vragen. Geloof mij, die kerel heeft niet een steekje los maar een aantal. Toch moest ik wel lachen omdat heel Nederland en België die kerel uitlacht. Deborah is beter af zonder zo’n malloot, ”Girl your free”!
◊ Mijn moeder kwam vanmorgen mijn kamer binnen in een rood jurkje met de vraag ”kan dit chel?” Ik vond het wel heel leuk en ik kwam gelijk op het idee om mijn rode jurk ook uit de kast te trekken. Ik kwam beneden en mijn moeder lach in een deuk, ik zeg nu zijn we twins, are you ready for church?
◊ Oh ik ben echt verliefd op mijn iPhone X, binnenkort komt mijn review video op mijn youtube kanaal online. Ik heb inmiddels al twee hoesjes binnen maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik er geen moment spijt van hebt gehad ”behalve toen mijn scherm bleek los te zitten maar toen kreeg ik in de winkel direct een nieuwe.
◊ Mijn ouders krijgen achterom kunstgras, dat betekent dat mijn vader niet meer hoeft te grasmaaien en ik in de zomer heerlijk op kunstgras kan liggen zonder dat er duizenden beestjes krioelen om mijn strandlaken.
◊ Wanneer je opeens op een gigantisch lekker idee bent gekomen, nu uitwerken en hopelijk kan het echt wat gaan worden. ” duim voor me”
◊  Mijn vakantie moet ik nog gaan boeken, dit jaar wil ik gaan kamperen maar ik word zo happy van rondsnuffelen, hier ben ik altijd echt mega lang mee bezig ”mijn vriend is hier heel makkelijk in, chel boek een camping, klik klaar”. Helaas schat, ik doe er lekker lang over!
◊ Er komt een leuk festival aan in de zomer tijd en ik ga daarheen met mijn vriendinnetje Rosanne, nu al zin in! Nu nog een tof festival pak kopen ”here I come BooHoo”.
◊ Enorm trots op mijn Bullet Journal, ik kan het niet vaak genoeg zeggen… de ideeën blijven maar opkomen en ik kan niet wachten om ze uit te werken. Nu moet ik daarin nog een beetje ontdekt worden op Pinterest of op mijn Youtube kanaal.
◊  De wereld volgens 80 jarige.. die Egbert verrast mij iedere keer weer. Wat een geweldige mensen zeg en ik heb al aardig wat tranen op de loop gelaten. Echt een top programma voor jong en oud!

Hoe gaat het met jullie, hoe was jullie week? 

 

BewarenBewaren

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.