Hunkemöller – Welke bikini past bij jouw figuur?

De zomer komt eraan dat betekent tijd voor bikini’s!

Yes, het wordt dit weekend al erg warm. We gaan dus eindelijk richting de zomer! Dat betekent dat wij vrouwen zin krijgen om bikini’s/zwempakken te shoppen. Maar hoe kies je het juiste formaat en type? Dit ligt vooral aan het type figuur wat je hebt.. welk figuur heb jij? Zelf heb ik een zandloper figuur, dit betekent dus een smalle taille maar wel weer brede heupen en brede schouders. Hunkemöller zegt het volgende: leg de nadruk op je taille en accentueer je schouders door te kiezen voor bijvoorbeeld een mooie haltertop. Heb je een grotere cup maat? Kies dan voor goede ondersteuning. Een bikini top met een beugel en rechte bandjes zijn ideaal. Wanneer je de top iets kleiner wilt laten lijken kies je voor één kleur, maar kun je de speelse twist behouden met kleine versieringen en studs.

Appel figuur: Ben jij gezegend met dunne benen maar heb je een korter (voluptuouser) boven lichaam? Kies dan voor een lager en/of hoog uitgesneden bikini broekje. Zo verleng en accentueer je jouw bovenlichaam en laat je jouw benen langer lijken! Vooral bikini broekjes in felle kleurtjes of met een leuk printje zullen je goed staan! Wil je je buikje verhullen? Kies dan bijvoorbeeld voor een high-waist bikinibroekje. Liever wat meer bedekking? Kies dan een badpak of tankini met plooien rond je taille. Door deze plooien creëer je meer volume aan de bovenzijde en leg je de nadruk op het smalste gedeelte van je taille.

Ben je smal gebouwd en heb je subtiele rondingen? Dan heb jij het figuur van een astonishing athlete. Om je figuur wat meer vorm te geven waar nodig kun je kiezen voor wat meer uitgesproken bikini’s. Draag een top met bijvoorbeeld ruches, franjes en/of prints om meer volume te creëren. Of ga voor een triangel top (met extra padding). Om je heupen meer vorm te geven kun je het beste een klein bikini broekje kiezen met touwtjes aan de zijkant. Door de verstelbare bandjes creëer je meer curves!

Zijn jouw schouders breder dan je heupen? En ben je voller aan de bovenkant dan aan de onderkant? Dan heb je een v-silhouet. Je kunt je figuur in balans brengen door de aandacht naar beneden te trekken. Draag bikini broekjes in felle kleuren en kies een top in een egale, donkere kleur. Of kies een vrolijk broekje met extra (cute) details zoals franjes. Als je ook een grotere cupmaat hebt is het fijn om een top te dragen die voldoende ondersteuning bieden. Draag dan bijvoorbeeld halter tops of bikini tops met beugel.

Klik hier om jezelf te laten inspireren op de site van de Hunkemöller.

De juiste bh maat berekenen

Heb je misschien juist moeite met het scoren van de juiste bh? Neem dan ook even een kijkje op de website van de Hunkemöller! Klik hier voor meer informatie. Het is altijd belangrijk om je borstomvang om te meten en daarna je cupmaat! De fout die vele vrouwen maken is een te grote omvangsmaat. Via deze website zit je dus helemaal goed. Een goede bh geeft je ook een goed gevoel, want iedere vrouw weet hoe vervelend een bh kan zijn wanneer die niet lekker zit. Ik kom pas sinds ik 10 kilo kwijt ben bij de Hunkemöller en ik kan alleen maar lovend zijn over deze winkel. De lingerie/swimwear die ze verkopen ziet er spannend, vrouwelijk en goed uit. Ze helpen je altijd perfect en je kan ze van alles vragen!

Hoe is jullie ervaring bij de Hunkemöller? 

Share:

2 Reacties

  1. 11 april 2018 / 14:09

    Ik ben geloof ik ook een zandloper. Weet eigenlijk niet zo goed hoe het met mijn schouders zit, haha. Volgens mij zijn die aardig (normaal) aanwezig. Ben altijd wel fan van Hunkemoller hoor! Wel een beetje aan de dure kant soms, maar je krijgt er ook heel veel moois en vooral kwaliteit voor terug.

  2. 14 april 2018 / 15:19

    Jaaa, mijn ervaringen bij de Hunkemöller zijn ook alleen maar positief! Ik heb een appel figuur op het moment (working on it, want ik vind het persoonlijk niet mooi, ben veel te zwaar) en wat hebben ze toch altijd leuke dingen. Ook als blogger vind ik de samenwerkingen altijd heel fijn met dit merk. Leuk artikel Rachel! Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.