Iphone X unboxen + review

Iphone X unboxen + review

iPhone X unboxing

Eindelijk is mijn iPhone X daar!  Ik heb wat struggles gehad maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen. Ik had jullie al drie artikelen mijn struggles verteld. Zou ik voor een iPhone 8 gaan of een iPhone X? De iPhone X is gewoon een duur toestel maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik er mega happy mee ben. Het kost wat maar dan heb je ook wat. 

Waar liep ik tegenaan? Een dag na deze video kwam ik erachter dat ik een geluidje hoorde wanneer ik onderin op het scherm drukte. Het leek wel of mijn scherm los zat, op internet kon ik niets vinden tot een video op youtube. Bekijk deze hier. Dat geluidje had ik dus ook… dat meen je niet?! Net een nieuwe telefoon, mega duur, flink deel aanbetaald en nu zit het scherm serieus los? Ik ben de volgende dag uit mijn werk gelijk teruggegaan naar de winkel en ik kreeg direct een nieuwe mee, thank God!  Er was er nog een op voorraad dus T-mobile kon direct een nieuwe meegeven. Nu doet mijn iPhone X het hartstikke goed en ik ben al aan alle aanpassingen gewend.

Het is niet raar dat je scherm opeens de home knop mist. Daar wen je echt mega snel aan. Wat doe ik nog wel iedere keer fout? Ik maak veel screenshots terwijl dat helemaal niet mijn bedoeling is. Geen idee maar dit is een tik die ik even mezelf moet afleren. Je maakt namelijk nu een screenshot door op de volume knop en de rechtse knop naast je scherm te klikken.

Bekijk hieronder in ieder geval mijn iPhone X unboxing en hopelijk hebben jullie er wat aan! Mijn excuses dat het scherm overbelicht is maar dat komt omdat ik met mijn Canon G7x mark II aan het filmen was. Er komt binnenkort nog een video online waarin ik precies vertel hoe mijn iPhone X bevalt en welke apps ik erop heb gezet.

BewarenBewaren

3 Reacties

  1. 14 april 2018 / 18:32

    Aaaah zo tof he! Mijn vriend heeft hem ook besteld en ik heb al aangegeven dat ik zijn telefoon vanaf nu wil gebruiken voor selfies hahah. Je gaat er echt veel plezier van hebben, geniet ervan!!

  2. 17 april 2018 / 19:31

    Ik wil hem ook haha! Ben jaloers! Veel plezier ermee meis x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.