Mijn eerste waterverf tutorial

Mijn eerste waterverf tutorial

Water verven doe je zo

Het is tijd voor een nieuwe video en dat betekent dat ik het over waterverf wil hebben. Zoals jullie weten ben ik fan gek op bulletjournaling. Je kan mij onder de categorie bulletjournal junkie neerzetten. De laatste tijd kwam ik door dit soort video’s te bekijken steeds meer waterverf ideeën tegen. Ik dacht, ik ga er gewoon een mapje van aanmaken op Pinterest. Daarna had ik al zoveel inspiratie opgedaan dat ik direct waterverf wilde gaan kopen. Die middag was ik bij de Action en daar hadden ze allemaal kleine tubes met verf. Ik dacht, hier kan ik wel wat mee. Mijn lege papier staart mij aan en daar ga ik.. en opeens was ik een uur verder!

Klik hier om lid te worden van mijn mapje op Pinterest. Op deze manier kan je al mijn ideeën volgen die ik tegenkom op het internet. Bekijk deze video en vergeet niet te abonneren op mijn Youtube kanaal. Ik word onwijs rustig van verven of tekenen, wie heeft dat nog meer? Het werkt heel relaxend..

Share:

4 Reacties

 1. 23 april 2018 / 13:08

  Oh wauw wat ben je goed! Ik heb vaak genoeg geprobeerd iets te tekenen/verven, maar ik heb absoluut geen aanleg helaas 🙁

 2. 24 april 2018 / 09:23

  Wauw wat een mooie video! Wat heb je ook een fijne rustgevende stem om naar te luisteren. Ik vind het heel knap hoe je dat hebt gemaakt, ik heb bijna de neiging om het zelf ook te proberen haha.

 3. Emke
  15 mei 2018 / 19:03

  Je mag super trots zijn! Je stem maakt me zo rustig, heerlijk!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   15 mei 2018 / 23:28

   Wat super leuk om te horen zeg, thanks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.