Hunkemöller Caro Einhoff bikini review

Hunkemöller Caro Einhoff bikini review

Hunkemöller bikini

Yes eindelijk was mijn eerste triangel bikini binnen! Eerste? Ja, in de zin van.. na jaren heb ik er eindelijk een gekocht. Ik zie dat ik steeds meer items ga kopen bij de Hunkemöller. Het blijft kwalitatief heel erg goed en je hebt er prachtige items tussen zitten.

Follow her on social media

Bekijk de Caro Einhoff badmode collectie van de Hunkemöller hier.

Bekijk hier de instagram van Caro Eindhoff, je droomt letterlijk bij iedere foto weg. Wat een leven en wat heeft ze al prachtige dingen mogen doen en zien. Natuurlijk zeggen mensen dan, laat je niet zo meetrekken door die foto’s want dat is geen echt leven maar zij gaat wèl heel de wereld over. Haar figuur zal ik nooit krijgen en meerdere dingen niet, maar je mag altijd dromen toch?

En toen zag ik haar…

De foto van Caro kwam online op Instagram en ik was verkocht. Ik moest en zou die bikini scoren. Gelukkig was ik er snel bij dus de bikini zat al heel snel in mijn winkelmandje. Ik liet de foto’s aan Vera en Rosanne zien en poef, tot ziens money en hello new bikini! Im ready for the sun! Ondanks mijn witte beentjes op dit moment.

De prijzen

Het broekje kost €19,99 en de top €34,99. Het kost wat maar dan heb je ook wat. De lichtroze kleur en de lijntjes kon ik echt niet weerstaan. Zijn er ook min punten? Ja, helaas wel. De touwtjes die over de top heen zijn geknoopt zakken soms heel raar uit patroon. Ze zitten niet echt goed op hun plek zeg maar. Verder ben ik meer dan tevreden. Ik ben bovenin wat smaller en onderin breder maar de maat M is in beiden gevallen prima!

Wat vinden jullie van deze collectie?

Laat dat even hieronder weten. Het hoesje van mijn telefoon heb ik op Ebay gescoord. Dit hoesje kan je via deze link bestellen: klik hier

BewarenBewaren

Share:

6 Reacties

  1. 30 april 2018 / 20:33

    Ik vind het een mooie bikini! Vooral de kleur vindt ik prachtig, <3

  2. 7 mei 2018 / 22:21

    Wat een mooie kleur heeft deze bikini. Heel leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.