Bullet Journal mei 2018 – plan with me

Bullet Journal mei 2018 – plan with me

Bullet Journal mei 2018 – Plan with me 

Dit keer ga ik jullie in mijn nieuwste bullet journal video laten zien hoe ik een maand spread maak. Het is alweer mei en dat betekent dat ik weer een volledig overzicht heb gemaakt.

Natuurlijk dit kost veel tijd en hier ben ik ook een hele middag mee bezig, maar het is zo de moeite waard. Het knippen en plakken maakt mij helemaal rustig. Ik word er enorm ontspannen en zen van. Hebben jullie dat ook met bepaalde hobby’s?

Ik ben benieuwd wat jullie van deze bullet journal video gaan vinden. Iedere keer probeer ik andere beelden ”sfeer beelden” te gebruiken. Helaas na minuut drie ben ik vergeten de muziek nog iets zachter te zetten, mijn excuses!

Vergeet geen duimpje omhoog te doen en te abonneren op mijn kanaal! 

Share:

5 Reacties

  1. 2 mei 2018 / 14:40

    Ik vind dit soort video’s van jou altijd zo heerlijk asmr ofzo haha!

  2. 6 mei 2018 / 14:40

    Leuk dat je dit zo goed volhoudt! Ik begin altijd aan zoiets, en dan vergeet ik het na een tijdje haha. xx

  3. 24 mei 2018 / 12:44

    Wow, echt mooi ! Ik zou ook graag een bullet journal willen hebben, maar gun me daar de tijd niet voor. Zoveel te doen, zo weinig tijd, hahaha. Daarom houd ik het op het opleuken van mijn planner met leuke plaatjes, handlettering, stickers, etc. Ook leuk !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.