Nillkin NFC Bluetooth speaker reviewen

Nillkin NFC Bluetooth speaker reviewen

Bluetooth speaker reviewen

Het is tijd voor een nieuw artikel, dit keer ga ik een apparaat voor jullie reviewen. Nee, het is niet zomaar een apparaat want dit item kan je voor twee dingen gebruiken. Je kan de nieuwste hits afspelen/luisteren via deze speaker en ondertussen je mobiel opladen. Hoe ideaal is dat?! Bekijk hieronder de video voor meer informatie.

Wat is mij opgevallen?

Vroeger vond ik een bluetooth speaker een overbodig apparaat. Tegenwoordig kan je muziek luisteren via je laptop of mobiel maar toch ben ik hiervan teruggekomen. Je kan dit prachtige apparaat in je huis zetten en ondertussen je mobiel opladen. De bass is trouwens geweldig waardoor je gelijk met je heupen begint te wiegen. Wanneer je een feestje hebt is dit ook een ideale oplossing. Ik bedoel je kan gewoon je mobiel op afstand gebruiken zonder dat de muziek wordt verplaatst. Draagbare speakers zijn tegenwoordig wel echt de toekomst! Je kan het ook wel een muziek box noemen. Toen ik de speaker ging testen kwamen mijn ouders gelijk kijken waar die muziek vandaan kwam. Ook mijn ouders stonden te kijken hoe helder en warm het geluid klinkt. Het blauwe licht geeft ook wel weer wat extra’s aan dit apparaat. Vooral wanneer het schemer begint te worden valt die extra op!

De prijs van dit apparaat

Het bedrag is €130,00 euro
Dit is natuurlijk wel een serieus bedrag maar hij is het dubbel en dik waard. Wil jij ook dit apparaat ”jezelf” cadeau geven? Klik dan hier.

Win-actie voor mijn lieve bezoekers

Wil jij ook een wekker radio, bluetooth speaker of accessoires scoren? Maar dan gewoon met een heerlijke €25,00 korting? Dat kan! Wat zijn de regels om mee te doen aan deze win-actie?

 • Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres of stuur mij een privé e-mailtje!
 • Like de facebook pagina van Bluetoothspeakercenter
 • Volg mij op bloglovin

Dat is alles! Dat valt toch reuze mee? Sowieso heeft deze webshop een ruime keuze aan bluetooth speakers, neem eens een kijkje op hun webshop.

Mijn vraag aan jullie..

Wat vinden jullie van zo’n speaker? Zou jij dit in je woonkamer of slaapkamer zetten? Houdt er wel rekening mee dat het 1 tot 2 weken kan duren voor je het apparaat in huis hebt. Sommige mensen vinden dit lang en dat begrijp ik volkomen. Toch ben ik zelf altijd Ebay en Aliexpress leveringen gewend en dan heb ik altijd het volgende in mijn hoofd: ” zolang het maar komt haha”.

Share:

8 Reacties

 1. 14 mei 2018 / 22:35

  Dit soort speakers zijn ideaal en het geluid is vaak meer dan goed! Als mijn man gaat koken zet hij zo een soort speaker in de keuken, klinkt super gezellig altijd!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   15 mei 2018 / 23:29

   Precies op dat soort momenten is zo’n box echt een uitkomst!

 2. 14 mei 2018 / 22:41

  Klinkt als een fijn apparaat! Ik heb al een hele fijne portable speaker van JLB die disco-kleurtjes heeft, erg leuk haha. Ik luister meestal ook gewoon muziek vanaf mijn laptop, maar zeker wanneer ik me klaar ga maken voor een feestje oid vind ik het heerlijk om onder de douch lekker hard de muziek door het speakertje aan te zetten.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   15 mei 2018 / 23:29

   Het is inderdaad een top apparaat, was eventjes wennen qua grootte maar het geluid is echt perfect!
   thanks voor je comment Ivon!

 3. 17 mei 2018 / 14:53

  Oh wat is ie gaaf! Wij zoeken er nog 1 voor van de zomer, heerlijk buiten een muziekje <3

 4. Emke
  18 mei 2018 / 11:44

  Super leuk natuurlijk, maar ik denk dat ik dit toch maar zelden ga gebruiken. Dus succes aan de hene die meedoen!

 5. Anita H.
  21 mei 2018 / 01:41

  Ik ding graag mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.