Gigi Hadid Met Gala 2018 makeup

Gigi Hadid Met Gala 2018 makeup

Gigi Hadid Met Gala 2018 tutorial

Het is eindelijk weer eens tijd voor een make-up tutorial. Het was inmiddels maanden geleden dat ik een tutorial filmde en ik ging er dit keer helemaal voor! Sowieso ben ik geen fan van Gigi maar wel van Selena Gomez. Ik wilde eerst haar Met Gala make-up look creëren maar toch stemde jullie voor de look van Gigi (ik had namelijk een poll op Instagram gezet). Het werd dus uiteindelijk de fairy dust glitter look van Gigi Hadid. Pak je make-up kwasten en glitters er maar bij want wij gaan samen deze tutorial doorlopen! Volgende week moet ik twee meiden gaan opmaken voor een gala, spannend? Jazeker want het is alweer eventjes geleden voor me. Toch vind ik het geweldig om iemand op te maken, altijd reageren de mensen zo enthousiast. Dit geeft mij een enorme power. Heb jij binnenkort ook een gala? Probeer dan deze look na te maken.

Ben jij benieuwd hoe ik deze look heb gemaakt? Blijf dan vooral eventjes kijken en laat hieronder weten of jij de look geslaagd vindt.

Producten die ik heb gebruikt: 

⇢Essence lip potlood in 011 coffee
⇢Foundation Loreal Vanilla Rose
⇢Highlighter DesixKaty van Dose of Colors Miramè
⇢Anastasia contour palette
⇢Brows Anastasia dip brow dark brown
⇢Wenkbrauw kwast is van Essence
⇢Mac lipsticks in Velvet Teddy en Blankety
⇢Lashes van Ebay: Klik hier
⇢ Desert palette van Huda Beauty

Blender is van Basic beauty tools

Foto’s van de make-up look 

Natuurlijk begrijp ik ook dat veel mensen dit een zeer heftige look vinden. Het is natuurlijk een nabootsing maar, ik moet stiekem toegeven dat ik zo’n look het leukst vindt om te creëren. Ik heb vorig jaar ook in de finale gezeten van NYX Face Awards. In dit komende jaar ga ik ook weer sowieso meedoen. Ik heb wat met heftige looks en schminken. Het dessert palette heeft trouwens ook echt een speciaal plekje in mijn beauty blogger hart gekregen. De kleuren zijn zeer gepigmenteerd, het zijn ook nog eens zeer unieke kleuren en ze blijven onwijs goed zitten. Volgende week ga ik trouwens weer naar mijn kapsalon in Arkel ”Total Look”. Ik ga het weer knippen en verven eindelijk. Wat denken jullie dat ik ga doen?

2 Reacties

  1. 22 mei 2018 / 21:20

    Hele toffe look! En je hebt hem echt heel mooi gemaakt. Wat leuk dat je twee mensen voor een gala op mag maken 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.