Wilkinson Sword F.A.B. scheren in twee richtingen!

Wilkinson Sword F.A.B. scheren in twee richtingen!

Wilkinson Sword F.A.B.

Laten we eerlijk zijn, je wilt het zo snel mogelijk achter de rug hebben, namelijk het verwijderen van lichaamshaar, maar ook op de minst pijnlijke manier. Waar kom je dan bij uit? Inderdaad, scheermessen! Duurt dit lang? Ja, want ik ben zo’n type die ongeduldig is en per ongeluk mijn enkel, knie en scheenbeen openrijt, maar dat is nu verleden tijd met de Wilkinson Sword Intuition F.A.Bscheermes!

FABULOUS SCHEREN

Oké, ze hadden mij al bij de naam, want alles met FAB is fabulous, alleen nu staat F.A.B voor ForwardAnd Backwards. Ja, met dit scheermus kun je namelijk van voor naar achteren gaan zonder enige moeite. HOE DAN?! En wie is op dit fantastische idee gekomenHet is een nieuwe scheerervaring die je leven een stuk makkelijker gaat maken..

De verpakking

De verpakking ziet er prima uit. Ook staat er op de verpakking dat er water activerende gel in zit verwerkt zit en dat het mogelijk is om in beide richtingen te scheren. De Wilkinson Sword Intuition F.A.B is vrouwelijk, elegant en biedt een heerlijke scheerervaring.

Als je de blades bestudeert, spot je dat ze beide wat in een soort van v-vorm naar binnen vallen en daaromheen bevindt zich de water activerende gel die je huid soepel maakt. Hierdoor glijdt het scheermes nog makkelijker over de benen. Het gaat om drie mesjes aan de bovenkant en twee aan de onderkant. Eigenlijk verwijder je al een groot deel met het bovenste deel waardoor je het met de onderkant alleen nog maar hoeft na te lopen. Hierdoor krijg je een heerlijk glad resultaat!

Je kan geen fouten maken met dit scheermes

Het werkt eenvoudig! Het enige wat je moet doen is de Wilkinson Sword Intuition F.A.Bop de huid zetten en van beneden naar boven gaan.  De standaard scheerbeweging en zonder dat je het mes van de huid haalt ga je van boven naar beneden. Het is easy, je kan geen fouten maken met dit scheermes.

Dankzij de gel wat in het scheermes zit gebouwd gaat het super smooth, geen scheerwonden, geen irritaties na afloop, maar enorm zachte benen! Vooral met de zomer die eraan komt willen wij prachtige benen hebben. Ze moeten.. ” shine bright like a diamond” right? Sowieso ben ik dat gewend van Wilkinson Sword, hun blades blijven een royale periode scherp!

Eigenlijk was ik al na de eerste keer scheren verkocht, dat heb ik niet snel! Maar weet je hoe een uitkomst het is? Dit hadden ze al jaren geleden moeten introduceren, het scheelt zeeën van tijd + een hoop frustratie en snijwonden. Zelfs je bikinilijn is geen probleem. Aanpakken die handel!

De Wilkinson Sword Intuition F.A.B is o.a. verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat en DeOnlineDrogist.nlvoor €13,99. Er zijn ook navullingen beschikbaar, hierin zitten drie mesjes voor €14,99. Ik vind dit meevallen want ik doe met zo’n mesje echt maanden.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

5 Reacties

 1. 22 mei 2018 / 19:32

  Dit klinkt echt top! Ik krijg hem opgestuurd en hoop dat ik net zo enthousiast ben!!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   27 mei 2018 / 21:50

   Je gaat sowieso enthousiast zijn Lindsey 🙂

  • 23 mei 2018 / 10:23

   Ik heb trouwens nog een aanvullende vraag; ik wil graag de melding ‘Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.’ toevoegen aan mijn blog, welke plugin heb jij hiervoor gebruikt?

   • Rachel Kromdijk
    Auteur
    27 mei 2018 / 21:50

    Hi Alexandra! ik heb een link van een blogger doorlopen en daardoor bepaalde plugins gedownload. Ik heb geen idee, welke dat is geweest en hoe ik dat precies heb gedaan. Helaas heb ik ook de link niet meer. Ik ben heel lang bezig geweest met dat AVG gebeuren dus heb er uren aan zitten knoeien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.