Hoe begin je een bullet journal?

Hoe begin je een bullet journal?

Bullet journal beginnen

In deze video ga ik jullie uitleggen hoe je het beste kan beginnen met een bullet journal. Hoe kan je een bullet journal het beste bijhouden? Wat is het meest fijne formaat? Welke pennen drukken niet door? Dat zie je allemaal voorbij komen in deze bullet journal video. Binnenkort komt ook weer mijn juni spread online! Hou dus mijn blog goed in de gaten.

Abonneren

Vergeet niet te abonneren op mijn youtube kanaal. Hierdoor blijf je altijd up to date. Morgenochtend komt er trouwens een favorieten video online van de maand mei. Benieuwd welke producten en items ik ga showen? Wees dan de eerste morgenochtend vroeg. Wat vinden jullie van de tumbnails voor mijn bullet journal video’s? Laat dat even hieronder weten. Ik vind het altijd heel mooi om er wat gedroogde bloemen of kristallen bij te leggen. Hoe denken jullie hieronder? Sowieso zoek ik nog steeds de beste ondergrond om mijn video’s op te nemen. Helaas kan het niet op mijn witte bureau want mijn bureau zit vast aan mijn muur, hierdoor kan ik de camera niet kwijt. Verder word ik super relaxed en zen van mijn bullet journal. Ik kan mijn creativiteit erin kwijt en het helpt mij tegen stress en zenuwen. Het is ook direct mijn agenda dus hierdoor vergeet ik niets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.