Favorieten van de maand mei

Favorieten van de maand mei

Mijn favorieten van de maand mei

Hieronder is de video te bekijken! In deze video heb ik al mijn favorieten voor jullie op een rijtje gezet. Benieuwd naar de items? Klik dan snel op de afspeel button. Ik kan mijn geluk niet op met deze items want iedere dag pak ik ze er weer bij. Iedereen heeft zo zijn of haar favorieten en ik vind dat altijd enorm leuk om te zien. Vandaar dat ik weer favorieten video’s ga opnemen. Ik hoop dat ik jullie met deze video kan inspireren.

Alle producten die ik laat zien in deze video: 

 • Kristallen en trommelstenen zijn van : Spiritualgarden
 • Sos creme van de Ha-Ra wil je producten bestellen? Stuur mij dan even een e-mail
 • Krultang is van Oge Exclusive
 • Get Kroma telefoonhoesjes en bumpers
 • Philips lumea laser apparaat
 • Foundations L’oreal
 • Milano oogschaduw in groen/goud
 • Kiko oogschaduw 200
 • Waterdream oogschaduw van Nabla
 • Ben & Jerry ijs
 • Benefit blush en contour poeder
 • Kussen van de Action
 • Letterbord is van de HEMA

Heb je vragen over bepaalde producten of items? Laat dat dan gerust hieronder weten.

3 Reacties

 1. 10 juni 2018 / 12:30

  Aah, ik wil ook echt de iPhone X! Maar blijf ‘m errug duur vinden/ Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.