Brandfield wishlist 2018

Brandfield wishlist 2018

Brandfield wishlist

Het is tijd om mijn wishlist qua sieraden en items op te stellen. Ik wil dit regelmatig laten terugkomen op mijn blog, hoe vinden jullie dat? Laat dat even hieronder weten. Op dit moment wil ik graag een nieuw horloge. Ik draag tegenwoordig alleen nog maar mijn Apple watch, die is leuk maar straalt verder weinig uit. De laatste tijd ben ik opzoek naar een goud of rosegoud horloge. Zoals jullie weten kan een vrouw niet zonder sieraden… Bekijk hieronder mijn wishlist! Dit keer heb ik trouwens de website van Brandfield gekozen. Ik vind dit sowieso een zeer overzichtelijke website met enorm veel keus. 


 


Shop hieronder de items//

Tommy Hilfiger horloge
OOZOO vintage horloge
Olivia Burton horloge
Quay zonnebril Desi Perkins
Ted Baker make-up tasje

Informatie over de items 

Hoe tof zijn deze items? Ik kan geen genoeg krijgen van deze brandfielt accessoires. Wat is jouw favoriet? Op nummer 1 staat het Tommy horloge, dit is echt een prachtig exemplaar! Door het logo en de wijzers komt die toch heel stoer over. Het Oozoo is een goedkopere uitvoering maar ook heel erg mooi. Ik vind namelijk de kleuren combinatie echt prachtig. Vooral de vintage roze kleur trok direct mijn aandacht. De horloges van Olivia zijn altijd een kunst voor het oog maar toch koos ik voor deze variant. De oud groene kleur vond ik erg mooi in combinatie met roségoud. Dit horloge staat ook hoog op mijn wishlist! Ze verkopen ook Daniel Wellington horloges maar ik vind die vrij saai en strak. Dat is mijn ding niet meer, ik wil dat een sieraad opvalt! Het moet een outfit compleet maken.

Ted Baker 

Het Ted Baker make-up tasje is in 1 woord tooo cute, right?!  Alle Ted Baker tassen staan eigenlijk wel op mijn wishlist. Toch heb ik voor een speciaal tasje gekozen. Een waar make-up in kan haha, ik bedoel ik kan niet zonder..Verder vind ik de kleur wit met roségoud echt TOO cute! Het strikje maakt het daarentegen helemaal af!

Zoals vele van jullie weten ben ik een enorme fan van Desi Perkins. Toen zij een zonnebrillen collectie uitbracht moest en zou ik er een scoren. Momenteel heb ik er al drie.. oeps! Deze kleur qua zonnebril vind ik wel echt fantastisch. Ik zit zoals jullie kunnen zien in een roségoud waas.. can’t help it.

Bestel jij weleens op Brandfield? 

Wat is het toen uiteindelijk geworden? Deel dat even hieronder in de comments. Vroeger ging ik altijd graag naar een sieraden winkel maar iedereen is tegenwoordig druk, druk en nog eens druk dus online is dus de oplossing. De sieraden bij Brandfield worden altijd met veel zorg verpakt. Daarom ben ik ook goed te spreken over hun verzendingen. Ze hebben ook een ruim aanbod shoppers ook van het merk Ted Baker, je kan het niet gek genoeg bedenken en ze hebben het!  Sowieso komen er nog veel sieraden bij in de toekomst.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

2 Reacties

  1. 18 juni 2018 / 16:55

    Jij houdt van rosegoud, haha, dat is goed te zien! Mooie items, zeker weten. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.