Total look in Arkel

Total look in Arkel

Total look

Het was tijd voor een knipbeurt voor mij. Mijn lob was een beetje uit model en ik zat te bedenken wat het nu ging worden. In Milaan was mijn lob veranderd naar een korte bob en daarna heb ik het nog maar een keer geknipt bij Total Look in Arkel. Alleen de voorkant was helaas nog niet lang genoeg. Toch hebben we allemaal een punt dat we denken.. ik kan er niets meer mee, het wast niet meer lekker, mega veel klitten, los ziet het er niet meer uit. HELP IK MOET NAAR DE KAPPER!

Daar was het dus tijd voor.. ik maakte een afspraak bij Total Look bij Michelle. Het moest geknipt en geverfd worden dus dan ben ik altijd wel wat uurtjes zoet. Want tja, na dik drie á vier maanden heb je toch wel een dikke uitgroei. Gelukkig lijkt deze kleur enorm op mijn eigen haarkleur dus dat scheelt dan wel weer. Bekijk hieronder de foto’s van hoe het eerst was:

Nu is het tijd voor het nieuwe kapsel!

Ja tadaaa hier is het dan! De onderkant is een stuk korter, lekker uitgedund wat trouwens echt nodig was. Nu had ik wel weer twee producten nodig. Die ga ik jullie ook laten zien in dit artikel. Het is namelijk een zout spray voor beach hair en een anti-yellow product tegen de warme gloed in mijn haar. Mijn haar krijg je namelijk niet 1,2,3 blond en dit word weer een heel proces. Ik wil het niet beschadigen dus de kapster gaat hier prima mee om. Het moet alleen in een aantal stappen worden gedaan.

Ik wilde een lok en meerdere lagen. Ik heb eventjes niet voor een lob gekozen vanwege mijn kampeer vakantie over een aantal weken, zin in. Het liefst wil ik ook gewoon een staartje, knot of vlecht kunnen maken! Dit ging namelijk niet met een lob omdat die aan de achterkant zo kort was. Toch vond ik die lob wel enorm leuk, zelfs mijn vriend vind een korter kapsel mij beter staan. Wat vinden jullie?

 

De twee producten 

De color corrector van L’Oreal Expert werkt super tegen de warmte in mijn haar. Je laat dit eventjes 10 minuten intrekken en dan word je haar minder geel. Het verzorgd trouwens ook gelijk je haar. Het is mega zacht wanneer je het uitspoelt. De geur is trouwens echt heerlijk. Je moet alleen oppassen voor je nagels.. wanneer je dit product gebruikt is werkelijk alles blauw/paars. Soms is het dus handig om een handschoentje aan te trekken.

Het andere product is van Funky! Deze salt spray zorgt voor de beachy waves. Dit product heb ik op de eerste en laatste foto gebruikt. Hierdoor blijft het gelijk prima in model zitten. Ik vind mijn haar met volume juist wel leuk staan. Een lok is trouwens wel enorm wennen maar ik vind die momenteel ook wel erg zwaar. Misschien dat ik die voor mijn vakantie nog iets laat uitdunnen. De volgende behandeling wil ik ook weer iets donkerder en meer blonde highlights.

Je krijgt momenteel 20% korting op deze producten bij Total Look in Arkel. Bekijk hier hun Instagram.

Conclusie

Ik ben weer zeer tevreden. Op dit moment kan ik er alles mee doen wat ik wil. Knotje, staart, vlechten en zelfs met die lok en al die lagen kan ik het alle kanten opdragen. Dit is te zien op de foto’s hierboven. Nu ben ik natuurlijk wel erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden? Laat dat even hieronder weten in de comments.

4 Reacties

  1. 6 juni 2018 / 10:40

    Leuk kapsel! Ik kan me voorstellen dat het lekker luchtig is voor de zomer. Maar wel fijn dat je het gewoon nog in een staart kan doen. Sommige dagen heb je gewoon echt geen zin in los haar, haha

  2. 10 juni 2018 / 12:21

    Bbegrijpelijk dat je voor het kamperen je haar even wat langer houdt! Ziet er weer mooi uit! xx

  3. 10 juni 2018 / 17:08

    Mooi zeg, je haar zo! Ik zou het ook wel een stukje korter willen maar ben ook wel heel blij met mijn lange haar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.