Tommy Hilfiger horloge van Brandfield

Tommy Hilfiger horloge van Brandfield

Tommy Hilfiger horloge van Brandfield.

Het is tijd voor een nieuwe sieraden update. Al mijn zilveren oorbellen, horloges en overige sieraden worden ingewisseld voor rosé goud. Waarom? Omdat ik nu weer een kleurtje krijg en ik deze kleur dan extra mooi vind staan! Een paar maanden geleden was ik drastisch opzoek naar een nieuwe goud of roségoud horloge. Uiteindelijk kwam ik op een horloge uit van Tommy Hilfiger. Deze kwam al heel snel in mijn winkelmandje te staan.

Dit Tommy Hilfiger horloge vond ik op Brandfield, dit is een grote sieraden webshop! Je kan hier voor allerlei merken terecht:

→ OOZOO
→ G-Shock
→ Rosefield
→ Rayban
→ Quay zonnebril
→ Valentino
→ Fossil
→ SEIKO
→ GUESS
→ Buddha to Buddha en nog veel meer mooie merken! Neem dus vooral een kijkje op de webshop. 

Waarom heb ik uiteindelijk voor dit horloge van Tommy Hilfiger gekozen?

Er stonden een aantal opties voor me maar toch heb ik uiteindelijk voor dit horloge gekozen. Het andere horloge had een aantal bling bling steentjes waardoor het soort goedkoop overkwam. De andere was iets te goud/geel naar mijn zin. Dit horloge was meer roségoud met een stoere witte rand! Ik heb ook een pol gehouden op mijn Instagram en iedereen stemde ook voor dit exemplaar. Toen was ik er dus over uit! Dit horloge gaat het dus worden, yes! Come to mama… ! 

Shop het horloge hieronder

Klik hier om het horloge te bekijken of te bestellen. Het horloge kost €199,00 het is inderdaad een hele uitgave maar je hebt er jaren plezier van. Tot nu toe heb ik vooral vaak mijn Apple Watch gedragen maar dit horloge straalt veel meer uit! Plus deze kleur past eigenlijk bij ieder kledingstuk. Bij dit horloge krijg je ook t.w.v. €5,00 een gratis watchtool. Hiermee kan je het bandje verstellen. Iedere pols is natuurlijk anders en met zo’n horloge werk je niet met verstelbare gaatjes.

Overige informatie//

Nog een aantal foto’s 

Hieronder zijn nog een aantal close up foto’s te bewonderen. Ik ben in ieder geval mega enthousiast over dit horloge! Op dit moment draag ik het bijna iedere dag, het zit lekker, draagt lekker makkelijk en ik krijg veel complimenten wanneer ik het draag. Het is even een rib uit je lijf maar wanneer je echt gewend bent om een horloge te dragen dan mag je jezelf soms weleens iets cadeau doen, toch? Wanneer ik mijn horloge ben vergeten kijk ik de hele dag naar een kale pols.. dus ik kan zeggen dat ik op dit moment echt horloge verslaafd ben.

Fossil dameshorloges en Seiko dameshorloge zijn een van mijn favoriete op dit moment. Je hebt namelijk heel veel keus qua kleuren en vormen. Neem vooral een kijkje op de website van Branfield!

Bedankt voor het lezen van dit artikel. Ik ben benieuwd wat jullie van dit exemplaar vinden? Laat dat eventjes hieronder weten. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

9 Reacties

 1. 25 juni 2018 / 12:46

  Wauw, die foto’s. Super mooi gemaakt!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:19

   Dankjewel Irma wat lief!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:19

   haha het is ook wel een horloge voor jou denk ik! thanks Lilia 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:19

   Goed om te horen Lieke haha!

 2. 28 juni 2022 / 20:26

  Wat een prachtig horloge zeg! Hele mooie kleur en uitstraling. Dit horloge komt ongetwijfeld op mijn verlanglijstje te staan.

  Met vriendelijke groet,

  Anne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.