My week in pictures 1

My week in pictures 1

My week in pictures

In dit artikel plaats ik een aantal foto’s die mijn afgelopen week omschrijven. Dit is de eerste ”my week in pictures” op mijn blog. Willen jullie dit vaker voorbij zien komen? Laat dat dan eventjes weten in de comments. Sowieso vind ik Jennie altijd geweldig met haar: ”mijn week in foto’s dus de eer gaat naar haar toe”.

Oh zucht.. deze heerlijke zoute karamel bars zijn echt hemels. Waar ik werkte verkochte ze deze lekkernijen. Wil jij dit hemelse gebakje dus proeven? Ga dan naar Zwijnenburg Mode in Meerkerk. Hier kan je niet alleen heerlijk shoppen maar ook lunchen, de lekkerste koffie drinken en dineren. De rechtse foto is toen ik terugkwam van een rondje rolschaatsen.

Mijn twee favoriete restaurants op dit moment

Bij het woord eten word ik al enthousiast. Ik ging met mijn vriend naar Shabu Shabu in Dordrecht waar ze overheerlijke sushi hebben. Waar ga jij altijd het liefst sushi eten ^^?
De rechtse foto is genomen in Lacubanita. Ook een favoriet restaurant van mij.. wat vind jij van het eten daar? Ik ben gek op de carpaccio, hamburgers met die heerlijke saus, het brood.. jam! kaaskroketjes en de toetjes! Zoals je ziet.. ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik krijg er momenteel ook weer spontaan honger van ”trek”. 

Maar met wie was ik daar? Met Doris en Jeany en Karolien. Drie ”ex” collega’s van mij. Als je met zo’n grote groep werkt heb je er altijd wel een aantal tussen zitten waar je gelijk een klik mee hebt. Sowieso heb ik in een heel warm team gewerkt. Binnenkort ga ik een artikel schrijven waarom ik daar ben weggegaan. Rechts op de foto is het toetje van Lacubanita te zien. Dit is een bord met van alles.. hoe zalig ziet dit eruit? Het was ook echt heerlijk!   

Mijn ouders waren zoveel jaar getrouwd dus ze nodigde ons uit voor een ontbijt bij de Valk in Vianen. Wat een uitgebreid en heerlijk ontbijt heb je daar zeg. Echt de moeite waard om daar een keer te ontbijten. Ik  had vooral veel scramble eggs en rookvlees. Ook heb ik heerlijke thee op met een brownie! De rechtse afbeelding was de dag erna.. rookvlees en een gekookt eitje op een wit bolletje. Lekkere lunch toch? 

Met mijn vriend bij Hotel de Valk in Vianen. Best een leuke foto al zeg ik het zelf. Wij zijn namelijk enorm slecht in selfies… De rechtse foto is van mijn vriend zijn telefoon.. hoe cute? Hij heeft mini mij op zijn mobiel staan. Maar zeg zelf.. wie wilt dit gezichtje nou niet op zijn/haar telefoon.. haha ik was een heerlijk propje vroeger. 

Laatste werkdag..

Mijn laatste cheesecake en cappuccino.. wat voelde dit vreemd zeg. De ene kant voelt het als een verlichting want ik heb straks een baan met totaal andere werktijden. Aan de andere kant ga ik mijn collega’s mega hard missen. Dat doe ik op dit moment al en ik ben pas drie dagen weg. 

Shoppen in Dordrecht en outfit foto’s maken

1,5 week geleden maakte mijn vriendinnetje Rosanne deze outfit foto’s. Wat vinden jullie ervan? Ik ging shoppen in een wijde zwarte broek van Scotch and Soda maar opeens werd het enorm warm… dus wat ging ik doen? Even een jurkje ergens scoren! Ik scoorde dit blauwe jurkje bij de Vila in Dordrecht. How cute?! Ik ga meer outfit foto’s plaatsen, vinden jullie dit leuk? Willen jullie ook blog artikelen van mijn outfits? Laat dat dan ook even hieronder weten.

OOTD 

Gisteren heb ik nieuwe outfit foto’s gemaakt bij Rosanne thuis. Ook Vera kwam langs! Och wat hebben we gelachen met z’n alle..
die foto’s hou ik nog eventjes voor mezelf. Misschien zien jullie die in de toekomst nog een keer voorbij flitsen. Ik had eerst het Ananas printje in een broek vorm van Aaiko maar helaas scheurde die zak op de achterkant uit… nu heb ik dus de blazer genomen. He-le-maal in L.O.V.E. 

Das pech.. konijn weg..

Ahw kijk mijn nichtje nou.. met haar prachtige gezichtje en donkere ogen. Ze mocht bruidsmeisje zijn van haar tante (mijn schoonzus haar zusje). Ze was helemaal dol enthousiast. Maar ik moest deze foto even met jullie delen. Ik als tante… smelt zwaar door deze foto. Yes een konijn! en ondertussen janken want dit was Sterretje, het konijn van mijn andere nichtje Merel.

De kinderen van mijn zus durfde het konijn niet op te pakken en dus ook niet te verschonen. Mijn zus is allergisch en durfde het konijn ook niet te pakken. Ze was al een paar keer ontsnapt ”kinderen huilen en in paniek natuurlijk, wel altijd weer gevonden!) Nu had mijn zus de knoop doorgehakt.. het konijn gaat weg. Als ik kwam ging ik namelijk altijd gelijk met der kroelen (ik was dus de enige die het konijn durfde te pakken). Ik neem later wel een dier die ik elke dag kan knuffelen haha, ik kan daar geen genoeg van krijgen!

Hebben jullie ook een huisdier? 

7 Reacties

 1. 27 juni 2018 / 06:35

  Ohhh herkenbaar dat je te warm bent aangekleed tijdens het shoppen en het dan te warm wordt, mega irritant, haha! Nee, ik heb geen huisdieren en heb er ook niet zo veel mee. Vroeger hadden wij altijd een konijn. Overigens vind ik huisdieren bij mijn vriendinnen vaak wel leuk, maar dat is maar voor even :-).

 2. 27 juni 2018 / 11:53

  Ziet er uit alsof je een super leuke week heb gehad! En die zoute karamel bars zien er echt heerlijk uit zeg! <3

 3. 28 juni 2018 / 10:23

  Hele leuke week! Wat een toffe outfit foto’s ook. 🙂

 4. 28 juni 2018 / 22:57

  Wat een leuk overzicht! Ik vind je outfit foto’s erg leuk, dus jaaaa zeker vaker doen! En wat een lieve foto van jou op de telefoon van je vriend. Schattig dat ie jouw baby foto op zijn mobiel heeft.

 5. 30 juni 2018 / 09:00

  Supertoffe foto’s!
  En wauw, inderdaad: je nichtje is ongelooflijk knap! Het zal in de familie zitten 😀

 6. 9 juli 2018 / 21:33

  Leuke rubriek hoor! Wat een lekkere hapjes bij je oude werk! Het is inderdaad beter om het konijn weg te doen in zo’n situatie en hopelijk een vriendje voor hem/haar erbij 🙂 Wij hebben twee cavia’s en een hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.