Gigi Hadid Carpet tutorial

Gigi Hadid Carpet tutorial

Gigi Hadid Carpet tutorial

Het is tijd voor een Gigi Hadid carpet tutorial. Dit keer creëer ik een make-up look van Gigi Hadid die ze op het MET gala droeg. Ik zag deze look voorbij komen op tv en ik dacht maar een ding… wauw…she look so stunning! Dit wil ik ook gaan creëren voor mijn volgers. Ik trok de glitters uit mijn ladekast en ik begon na maanden weer aan een make-up tutorial.

Make-up tutorial video:

Foto’s van de make-up look:

 • WAT IK DRAAG OF LAAT ZIEN IN DEZE VIDEO:
  Essence lip potlood in 011 coffee
  Foundation Loreal Vanilla Rose
  Highlighter DesixKaty van Dose of Colors Miramè
  Anastasia contour palette
  Brows Anastasia dip brow dark brown
  Wenkbrauw kwast is van Essence
  Mac lipsticks in Velvet Teddy en Blankety
  Lashes van Ebay
  Desert palette van Huda Beauty

Het desert palette is echt geweldig! De kleuren, de shimmers zijn enorm gepigmenteerd. Een palette waar je echt alle kanten mee op kan. Willen jullie meer looks met dit palette? Laat dat dan ook hieronder weten.

Blender is van https://www.basicbeautytools.com

Glitter hier en daar

Het lijkt wel een dromerige sfeer door alle glitter en highlighter. Ik vind de look meer dan geslaagd maar, nu ben ik natuurlijk wel benieuwd wat jullie ervan vinden? Vergeet ook niet op mijn kanaal te abonneren, klik hier. Ik zit bijna op de 9.500 abonnees, allemaal dankzij jullie!

Natuurlijk wil ik nog veel meer make-up tutorial voor jullie maken. Toch merk ik dat er steeds minder naar gekeken word. Toch blijf ik ze opnemen want ik vind het mega leuk om te doen. In de toekomst wil ik ook weer gaan schminken. Dit kost uren tijd maar wanneer ik de foto’s heb gemaakt ben ik meer dan trots.

Thanks for watching, 

lots of love

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 Reactie

 1. 4 juli 2018 / 10:26

  Het is je heel goed gelukt! De look staat jou ook echt Stunning

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.