My week in pictures 2

My week in pictures 2

My week in pictures

In dit artikel plaats ik een aantal foto’s die mijn afgelopen week omschrijven, dit noem ik dus my week in pictures. Zijn jullie benieuwd wat ik de afgelopen week weer allemaal heb gedaan? Bekijk dan snel het hele artikel. Ik ben in ieder geval mega enthousiast, want ik heb mega leuke dingen gedaan.

Vriendinnen meeting @Rosanne

Het is tijd voor een nieuwe vriendinnen meeting! haha en man wat hebben we weer gelachen. En geloof me.. daar waren we alle drie eventjes echt aan toe. Sowieso heeft vrolijke Roos voor ons gekookt, het smaakte erg lekker! Over een poosje komen ze bij mij groene spaghetti eten. Rosanne had gelijk wat outfit foto’s voor mij gemaakt, ideaal! Ik ben op instagram nu een beetje een fashionista aan het worden, dit doet mijn volgers in ieder geval erg goed. Ook ik vind het een uitdaging om de perfecte foto te creëren.

Toch blijven de meest onverwachte foto’s het leukst! De foto hierboven aan de rechtse kant is een jurkje van de ONLY. Willen jullie meer outfit foto’s zien op mijn blog? Laat dat dan ook even hieronder weten.

Bekijk ook eventjes het youtube kanaal van Rosanne ze plaatst vooral veel dingen over body positivity, blij zijn met je lichaam, shoplogs etc! Gewoon een erg leuk kanaal om abonnee van te zijn.
& de blog van Vera zij maakt ook echt prachtige blog artikelen, volg haar ook op bloglovin.
En toen kwam er opeens een mega luchtballon over ons huis, ik vind het altijd leuk om eventjes naar ze te zwaaien haha.

Uiteten met de schoonfamilie

Wij gingen afgelopen zaterdag heerlijk uiteten bij Hugo in Waalwijk. De ouders van mijn vriend waren 31 jaar getrouwd en toen gingen we heerlijk smullen.
De carpaccio was echt goals vooral door de truffelmayonaise, wat natuurlijk alles lekker maakt… Ik trok alleen een raar pruil mondje op de foto, maar goed niet iedere foto lukt altijd.

Workout @home

Wauw deze ”game” op mijn playstation had ik echt al jaren niet meer gedaan maar wauw.. dit doet me goed. Ik verbrand hier meer calorieën mee dan in de sportschool (kan ik zien op mijn applewatch, ik had in 45 minuten over de 300 calorieën verbrand).
Het is onwijs verslavend om deze workouts te voltooien. Je kan kiezen uit: yoga, pilates, kickboxing, latina dance, cardio, sterke rug, six-pack en ga zo maar door. Je hebt echt allerlei soorten workouts en oefeningen die je kan voltooien. Fit with Mel-B heet deze ”game”.

En toen was het tijd voor de Efteling

Mijn nichtje merel wilde voor haar verjaardag heel graag naar de Efteling. Toen gingen we samen met mijn nichtje in iedere achtbaan. Mijn bandana bleef natuurlijk niet zitten..
Deze bandana heb ik trouwens al vanaf mijn vijfde, how cute?! Verder stonden we voor de Jelly Beans buizen want hier is mijn vriendinnetje Ariette helemaal gek op. Wie niet? Ze zijn mega zoet maar het is vooral leuk om elke smaak te raden… je bent zo twintig jelly beans verder, nomnomnom.

Ik vond het doodeng, maar mijn nichtje van 9 niet

De Baron wat is dat een heftige attractie zeg. Ik ging hier vorig jaar voor het eerst met mijn vriend in. Na ruim twee uur wachten in de rij (en helemaal verkleumd te zijn, want ik had geen handschoenen meegenomen) zat ik eindelijk helemaal voorin ”dat wilde mijn vriend graag, dus why not”. Toen gingen we opeens recht omhoog.. wist ik veel hoe die achtbaan liep want het was pikkedonker en ik had er nog niets van gezien, ik hoorde alleen maar gegil. Maar er zijn altijd mensen die gillen in een attractie?

En er stonden best veel kids bij ons in de rij haha dus ik dacht.. dat valt vast wel mee. Toen we bovenin waren riep mijn vriend: ”Chel, doe je ogen open”! en toen keek ik opeens de afgrond in en toen knalde we gelijk vol naar beneden dat gat in. Nou al hadden jullie toen mijn gezicht gezien.. ik scheet doodsangsten, naast een hartslag van 350. Mijn vriend kwam natuurlijk niet meer bij.
Nu vind ik deze achtbaan wel tof maar nog steeds extreem haha mijn nichtje had nergens last van.

Met Rosanne Gorinchem onveilig maken

Toen was het tijd om naar Gorinchem te gaan. Rosanne had vrij en had nog het een en ander nodig in de stad. Ze was geslaagd voor een toffe outfit bij de nieuwe Vila winkel en ik kocht een denim short bij de Vero Moda. Ook kocht ik een groene lange jurk en een drie kwart broek bij de YourChoiseMode. Ik heb echt al jaren geen driekwart broek meer aangehad maar ik moet zeggen dat ik het toch wel weer erg leuk vind! Over die bloemen jurk zat ik mega te twijfelen. Hij is mega leuk maar wanneer trek ik zoiets aan? Op de vakantie met uiteten ofzo maar thats it denk ik? Al blijf die prachtig hoor..

Carpaccio lunch it is

Toen was het tijd om te lunchen, we waren helemaal vershopt en we hadden wat nieuwe energie nodig. Waarom energie? Nou na het lunchen ging ik met Rosanne mee om haar te helpen in het huishouden. Haar ouders kwamen die nacht thuis en heel het huis moest ze nog helemaal poetsen. Nu is Rosanne helemaal geen poetser dus ze wilde heel graag mijn hulp. Daar zijn vriendinnen voor toch? Iemand helpen doet jezelf altijd goed.

Sushi eten bij Fushion

Opeens was het weer tijd voor sushi, wat een verrassing haha. only food matters, right?!
Doris wilde met mij een hapje gaan eten omdat ik niet meer werk bij Zwijnenburg mode in Meerkerk. Dat vond ik een super gezellig idee dus ik kwam gelijk naar Gorinchem geracet. We begonnen eerst met een frisje bij de Gasterij, daarna sushi bij Fusion, haalde daarna een ijsje bij Vanetia met hazelnoot en karamel en eindigde met een zoete witte wijn weer bij de Gasterij.

We hebben dus over heel het plein gezeten haha. Het was een geslaagd en gezellig avondje. Gelukkig komt ze deze week barbecuen met haar man, haar zusje en mijn vriend. Dit is omdat ik bijna op vakantie ga dus dan zie ik haar nog eventjes.

Bulletjournal, weer filmen en boyfriend 

Natuurlijk kan ik mijn bulletjournal ook niet overslaan.. ik heb een kampeer packinglist gemaakt voor italie. Deze lijst is al over de 300 keer opgeslagen op mijn pinterest. Bekijk de complete lijst hier. Verder nam ik  nog een selfie van een look die door mijn instagram volgers is gekozen. En some love met mijn boyfriend. Ik heb zo’n zin om samen te kamperen. Het is bijna zover!

Bedankt voor het lezen van dit artikel.
Laat ook iets achter in de comments, dat waardeer ik altijd enorm!

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

17 Reacties

 1. 11 juli 2018 / 13:49

  Zag eruit alsof je een fijne week gehad hebt! 🙂 Wat knap van je nichtje dat ze de baron niet eng vond!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   13 juli 2018 / 21:48

   Nee die is echt mega badass!

 2. 11 juli 2018 / 15:04

  Vriendinnen zoals Roos en jij <3! Zijn de beste die ik maar kan hebben!!

  Zou echt heel snel die mooie bloemen jurk gaan scoren want die staat echt zo mooi bij jou.
  Ohh en ik heb echt Pinterest tips nodig van je!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   13 juli 2018 / 21:48

   Ook enorm blij met jou Vera <3

   hehe die blijft mooi he.. zit zo te twijfelen.. en mijn kast hangt zo vol! haha

 3. 11 juli 2018 / 15:40

  Echt liefde voor de Efteling maar ik krijg ook echt darmkrampen van die Baron joh! Niet te doen dat ding 😉
  Die groene jurk is echt fantastisch <3 en door de carpaccio heb ik honger!
  Prachtig filtertje trouwens over de foto's!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   13 juli 2018 / 21:49

   haha die is extreem he.. al moet ik zeggen dat Joris en de Draak ook aardig hard gaat! maar door het hout krijg je echt het idee dat die ieder moment uit elkaar valt. Dat geeft al extra adrenaline denk ik! thanks meis!

 4. 11 juli 2018 / 21:20

  Ahhh wat een fijne week! Wat leuk ook dat je naar de Efteling bent gegaan, was het druk dit keer? Ik wil nu ook gaan, daar heb ik nu dus ook echt onwijs veel zin in. Zo lang geleden alweer!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   12 juli 2018 / 09:18

   Er waren vooral heel veel schoolkinderen.. ivm de geslaagde en de schoolreisjes denk ik! Maar in sommige attracties moest je al wel snel 45 minuten wachten!

 5. 11 juli 2018 / 21:33

  De Efteling blijft echt zo leuk, love it!
  En klinkt alsof je hele fijne vriendinnen hebt, good for you <3
  Kamperen is super leuk! Wat voor een tent of iets heb je?

  Liefs

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   12 juli 2018 / 09:20

   haha het blijft inderdaad echt leuk!Wij hebben een Coleman Coastline 4 Deluxe besteld vorig jaar bij Obelink die was nu voor 219 euro! Prachtige ruime tent voor vier personen (voor twee is het niets te groot hoor). ja kamperen is voor mij echt enorm genieten en rustgevend! heb er echt veel zin in

 6. 12 juli 2018 / 09:41

  Die onverwachte foto die Rosanne van je gemaakt heeft, is inderdaad heel erg tof! En de Efteling blijft geweldig. ♥

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   13 juli 2018 / 21:48

   Dankjewel Jessica :)! haha de efteling blijft inderdaad altijd erg leuk om heen te gaan

 7. 12 juli 2018 / 21:07

  Wat een gezelligheid zeg, heerlijk zo’n week! Ik vind je groene jurk trouwens heel mooi, staat je goed 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   13 juli 2018 / 21:46

   ah super lief thanks Natascha 🙂

 8. 21 juli 2018 / 08:29

  Wat een leuke foto’s zeg! Je staat er altijd prachtig op. Leuk dat je naar de Efteling bent geweest. Zelf vind ik de Baron geweldig. En al helemaal als je voorin zit 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:02

   Bedankt voor je reactie Sheila! haha oh vreselijk…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.