Het is tijd voor vakantie!

Het is tijd voor vakantie!

Hello summer! 

BAD EN STRAND 

Och ik ben er helemaal klaar voor.. tijd voor de zomer. Maar het draait natuurlijk allemaal om de vakantie. Hier kijk ik al een heel jaar naar uit. Gisteren en vandaag waren echt helemaal top. Mijn ouders staan op een camping in Burg-haamstede dat is een plaatsje in Zeeland. Ik was daar sowieso nog nooit geweest dus ik wilde graag langskomen. Binnen 1,5 uur rijden sta je in het prachtige ”en o zo zonnige” Zeeland. Daar kwam ik aan hoor met mijn Citroen C1, vroem vroem.

Ik pakte mijn handdoek erbij en mijn prachtige nieuwe teenslippers van de website badenenstrand.nl hier heb je een uitgebreid assortiment aan slippers. Havaianas, Brikenstock en nog meer merken. Iedere keer krijg ik complimenten wanneer ik deze slippers draag. Rosegold, daar is iedereen toch ook iedere vrouw gek op? Je kan er van alles kopen, neem gerust een kijkje op de webshop van bad en strand.

Heerlijk uitwaaien op het strand 

Mijn moeder en ik gingen het strand verkennen. We starten onze elektrische fietsen en gingen het onbekende tegemoet. Wat een prachtige omgeving is het daar zeg… prachtige bospaden, leuke en gezellige straatjes en dan ook nog eens een prachtig strand! Er was bijna niemand te zien. Bekijk de foto hieronder… hoe mooi? Altijd leuk zo’n panorama foto, langleven de iPhone. Misschien zit dat tegenwoordig ook wel op iedere smartphone? Het rokje is trouwens van my-jewellery, heerlijk luchtig en ook nog eens leuk te combineren met geel, zwart en wit! De zonnebril die ik draag is van het merk QUAY.

Wat ga ik allemaal doen in italië?

Ik heb altijd heel veel ideeën, en die werk ik altijd helemaal uit. Dit keer heb ik weer de touwtjes in handen genomen en alles geregeld. Sowieso doen we een overnachting op de heenweg. De dag erna rijden we nog zo’n vier uur richting het Ledro meer. Dit ligt net iets boven het Gardameer, binnen een kwartier staan we bij Riva del Garda. Het uitzicht in dit stadje is werkelijk magisch. Ook wil ik daar gaan duiken dus we hebben nu deze prachtige maskers ter beschikking, klik hier voor de maskers. Dit blijkt het helemaal te zijn, je kan relaxed adem halen en dat randje water bij je ogen is ook in dit masker opgelost. Heb jij ooit al met zo’n masker gedoken? Laat dat even hieronder weten.

Verder heb ik ook nog een badminton set besteld op deze website. Er ontbraken nog een aantal items op mijn lijstje die ik dit jaar echt wilde meenemen. Van badmintonnen word ik altijd helemaal actief. Er moet natuurlijk geen wind staan want anders word je heel chagrijnig. Ik heb weleens met mijn vader de 300 gehaald een paar jaar geleden. Wij waren hier altijd enorm fanatiek in.

Ga je ook vloggen Rachèl? 

Misschien wat kleine stukjes of het wordt weer een sfeervideo. Ik twijfel ook nog of ik mijn laptop moet meenemen.. het is wel relaxed met een filmpje kijken en foto’s overzetten. Maar als je tent zo enorm warm word of hij word gestolen dan kan ik heel hard huilen. Hoe denken jullie hieronder? Sowieso ben ik net een buitenlander met mijn camera. Ik ga altijd helemaal los, dit doe ik al in Nederland laat staan in het buitenland!

Wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen? Volg mij dan eventjes op Instagram, ik heb sinds een paar weken ook mijn feed aangepast. Wat vinden jullie hiervan? Ook plaats ik meer outfit foto’s.. love it en ik ben nu veel meer met kleding bezig. Dit word ook door veel mensen opgemerkt en gewaardeerd.

Heb jij alles al voor je vakantie?

Nu wil ik natuurlijk ook graag weten wie van jullie van kamperen houdt? Ik kom weinig jonge mensen tegen die graag gaan kamperen. Sowieso wil ik altijd graag natuur of bergen zien.. hier word ik altijd helemaal rustig van. Wij willen ook graag paragliding gaan doen bij het lake Ledro. Dit vind ik wel super spannend maar het lijkt mij zo tof om te doen. Gelukkig wilt mijn vriend dit ook graag doen dus dat maakt het al iets makkelijker. Ook kan je bergen beklimmen en via watervallen naar beneden glijden, dit leek ons ook wel heel erg tof om te doen.

Wij hebben dit jaar ook waterschoenen besteld.. vorig jaar sneden we ons continue in onze voeten door alle stenen die in het water liggen. Wij zijn altijd een zandstrand gewend geweest.. oeps! Toch vind ik dit er altijd heel dom en lomp uit zien haha.. heb jij nog zwemkleding nodig? Kijk dan ook even op badenstrand.nl

Thanks voor het lezen van dit artikel! En iedereen alvast een hele fijne vakantie en geniet ervan en waar gaan jullie allemaal heen? 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

18 Reacties

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   1 augustus 2018 / 11:54

   ah dankjewel Iris! Wat lief van je

 1. 16 juli 2018 / 09:34

  Inderdaad wat een prachtig strand! En die outfit staat je echt super leuk 👍🏻 Wij gaan dit jaar naar Texel daar hebben ze ook een mooi strand 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   1 augustus 2018 / 13:36

   Dankjewel wat lief! ah daar ben ik ook nog nooit geweest

 2. 16 juli 2018 / 18:50

  Wat fijn om even uit te waaien bij je ouders op de camping! Italië is altijd een goed idee, veel plezier! Zelf ga ik met vriendinnen naar Zakynthos.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   1 augustus 2018 / 11:55

   Ja het was echt heerlijk! oh wat leuk veel plezier daar

 3. 18 juli 2018 / 14:54

  Wat staat het rokje je leuk! Ik heb hem ook en hij zit heerlijk he!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   1 augustus 2018 / 11:56

   Hij zit inderdaad echt heerlijk! haha thanks 🙂

 4. Amber
  18 juli 2018 / 16:39

  Ik vind kamperen ook superleuk maar inderdaad weinig andere jonge mensen die het leuk vinden. Op campings zit je toch een beetje tussen de groep jongeren en al mensen met kinderen in. Dat vind ik wel superjammer want soms mis je gewoon even een gezellig groepje waar je savonds een spelletje mee kunt doen of wat kan drinken aan de bar.

  Geniet van je vakantie!!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   1 augustus 2018 / 13:35

   Dat is inderdaad wel een nadeel, je zit er heel erg tussen.. of inderdaad ouders met kleine kinderen of pubers rond de 18 dus daar ga je ook niet zo snel contact mee zoeken!

 5. 19 juli 2018 / 15:35

  Wat grappig dat jij vroeg op vakantie ook zoveel aan badminton deed met je vader, haha ik had precies hetzelfde en deed ook de scores bijhouden met tellen 😉 Weet ons record niet meer maar zeker een paar honderd ook ja!
  Hele fijne vakantie gewenst! Liefs xx

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   1 augustus 2018 / 13:35

   haha super leuk om te horen! dankjewel! het was super 🙂

 6. 24 juli 2018 / 17:47

  Hele fijne vakantie! Ik vind jouw rokje en slippers ook erg mooi, zou ook echt iets voor mij zijn. Mooie foto’s ook weer; van jouw foto’s op IG kan ook genieten; kom er helemaal van in vakantiestemming. Ik moet zelf nog een paar weekjes wachten voordat het eindelijk zover is dat we naar Gran Canaria gaan. Kan niet wachten!!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   1 augustus 2018 / 11:46

   Ah dankjewel, binnenkort komt het complete verslag op mijn blog te staan. Wat leuk om te horen dat je zo van mijn foto’s geniet op instagram! wat leuk alvast veel plezier daar!

 7. 28 juli 2018 / 17:17

  Ik hou zelf ook wel van kamperen! Zo de hele tijd in een druk hotel zitten is echt niets voor mij!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:01

   haha leuk om te horen Amy 🙂

 8. 3 augustus 2018 / 15:36

  wow very nice article… thank you so much sharing these cool things

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.