Vakantie Vlog Oostenrijk/Italie 2018

Vakantie Vlog Oostenrijk/Italie 2018

Mijn vakantie video 2018

Yes, eindelijk is mijn vakantie vlog af.. ach ik ben nog niet eens zolang terug van mijn vakantie (1 augustus haha, helemaal niet lang dus) maar ik wil altijd zo snel mogelijk al mijn foto’s overzetten, bewerken en aan jullie laten zien. Stiekem wil ik ze zelf ook nog een keer bekijken natuurlijk. Ik ben deze vakantie gaan kamperen, yes kamperen en daar komt binnenkort een uitgebreid artikel over. Want.. er zijn te weinig jongeren die samen gaan kamperen. Op onze camping stonden er maar een aantal stellen van onze leeftijd. Verder waren het chagrijnige pubers samen met hun ouders, jankende baby’s of mensen die genieten van hun pensioen ”geef ze eens ongelijk”.

Vakantie vlog

Hieronder staat alle informatie van mijn vakantie trip. Alles Rachèl? Serieus? Nee, nog niet echt alles maar dat komt volgende week in een uitgebreid verslag. Ik heb zoveel mooie plekken gespot die nog niet duidelijk op google stonden, Rachèl de explorer haha. Dus bereid jullie maar voor op een dosis nostalgische dorpjes, schilderingen, prachtige meren en vooral veel liefde voor het land Italië.

⇢Alles over Sushiko: http://www.sushiko.it
⇢Zonnebril is van het merk Quay de Desi collectie
⇢Petje van mijn vriend heeft die in Riva Del Garda gescoord op de markt voor €10,00
⇢Wij stonden op camping al Sole aan het Ledro meer
⇢Eerste overnachting was in Oostenrijk : http://www.almhof-kirchberg.com

Informatie

Ik ben heel lang bezig geweest met deze vakantie vlog. Het heeft mij 1,5 dag gekost om deze video zo te bewerken. Nee, ik ben nog geen pro in bewerken en ik probeer er steeds beter in te worden. Maar dit kost ook veel tijd. Ben je nog niet geabonneerd op mijn youtube kanaal? Doe dat dan eventjes, klik hier op deze knop.

5 Reacties

 1. 4 augustus 2018 / 20:04

  Heel leuk die foto collages tussendoor! Je hebt een hele fijne stem om naar te luisteren 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   5 augustus 2018 / 11:07

   Ah dankjewel wat goed om te horen 🙂

 2. 5 augustus 2018 / 09:35

  Wat een leuke vlog heb je ervan gemaakt. Ik kom er helemaal door in vakantie stemming. Vooral het Gardameer vind ik indrukwekkend, wat een prachtig helder blauw water en Limone zou ik ook graag eens heen gaan, prachtig die authentieke Italiaanse sfeer. Die wil ik zeker een keer proeven. Maar eerst eens naar Spanje 😉

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   5 augustus 2018 / 11:09

   Dankjewel wat een lieve comment! Haha ga jij eerst maar eens genieten van Spanje inderdaad, het Gardameer was ook inderdaad echt prachtig.. en die bergen.. het uitzicht.. je kwam gewoon helemaal tot rust daar.

 3. 5 augustus 2018 / 21:30

  Mijn vriend en ik zijn ook zeker kampeerders hoor! Jammer van de regen, maar dat hoort ook wel een beetje bij een vakantie aan het Gardameer 😉 Nog gefeliciteerd met jullie 5-jarig jubileum!
  Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.