Urban Decay review

Urban Decay review

Urban Decay producten reviewen

Zie het voor je.. een azuurblauwe zee, een wit strand en cocktails. Wie krijgt er al zin in de vakantie? Met deze beauty producten van Urban Decay kan je werkelijk alle kanten op. Ga je voor een festival look of juist voor een basic look die bij je zongebruinde huid past? Bekijk snel de complete review van deze producten.

Beautiful products

In dit artikel ga ik twee prachtige oogschaduw palettes testen en een lipstick. Benieuwd naar de swatches? Kijk dan snel verder. Toen ik dit pakketje kreeg gilde ik het bij elkaar. Er is niets toffer dan iets van dit merk opgestuurd krijgen. Ik voelde mezelf gewoon net jarig.. maar goed nu eventjes terug naar de review.

Dit palette heeft een oogschaduw en een bronzer/highlighter kant! In het midden kan je het spiegeltje er tussenuit halen. Maar ondanks de spiegel is die gewoon sluitbaar. Dit vind ik al echt ideaal, je hebt dus je oogschaduw, highlighter, bronzer en spiegel in een palette samen. Dat is natuurlijk mega ideaal voor je vakantie. Er zitten wel aardig wat shimmers in verwerkt. Nu even kijken hoe duidelijk de swatches zijn.

Highlighter/bronzer swatches

Al deze kleurtjes zijn prachtig in de zomer zowel in de winter. Wat vinden jullie van de swatches? Mijn favoriet als highlighter is party foul en als bronzer ga ik voor double key. De perfecet tint voor de zomer. Bekijk hieronder de oogschaduws van het palette:

Eyeshadow palette swatches

Zoals jullie kunnen zien zijn de swatches goed gepigmenteerd. Het zijn sowieso prachtige oude tinten waar je alle kanten mee op kan. De kleuren zie je van boven naar beneden ziet:
3 sheets – bare – curve – backtalk – shade – attitude – wtf – 180

Ik wil sowieso met dit palette ook binnenkort een make-up look gaan opnemen. Ondertussen gebruik ik dit palette al met veel plezier. Ik heb groen/bruine ogen dus wanneer ik roest kleuren of paarse tinten gebruik lijken ze extra groen. plus puntje…

Beached palette 

In 2016 was er al een beached bronzer te koop. Maar nu is er een complete collectie van gekomen! Treffen wij dat eens eventjes, knipoog knipoog. Door de palmbomen op het palette kom je direct in de vakantie stemming. Het Urban Decay beached eyeshadow palette is een limited edition met 8 prachtige maar totaal verschillende kleuren. Van koel naar super warm! Benieuwd naar de swatches? Bekijk dan snel de foto hieronder.

Zoals jullie kunnen zien zijn de swatches geweldig. Er is geen ander woord voor.. de kleuren zijn fantastisch, de diepte van de kleuren is super, en je kan er alle kanten mee op. Helaas heb je wel veel fall-out van deze oogschaduws. Ze zijn een beetje rommelig.. dus een tip van mij naar jullie. Breng eerst je oogschaduw aan en daarna pas je poeder, foundation etc. Ik vind shimmers mooi maar ik hou ook wel van matte kleuren, die mis ik wel in dit palette. Ik ga er dan al snel een ander palette bij gebruiken.

Zal ik met dit palette een festival look gaan creëren?

Dit palette kan je scoren voor €38,95 dat is nog eens een leuke prijs voor een limited edition, right? De kleuren zijn: Salt – Blaze – Heatwave – Daybreak – 16th ST. – Double Dip – Plunge – Wedge

Scoor het palette hier

Lipstick Urban Decay 

Singe is een bijzondere rode metallic kleur. Ik ben vooral benieuwd wanneer jij deze kleur zou dragen? Ik krijg er een beetje kerst fibes van? €19,85 kost deze lipstick. De uitstraling van de lipstick vind ik echt geweldig. Ik vind alleen een rode lipstick met glitter een stuk minder.. ik hou wel van rood maar dan liever in matte vorm.

Je kan nu ook deze producten op de officiële website bestellen (nu ook voor ons Nederlanders, say yes! gelukkig komen er steeds meer opties voor ons in dit kikkerlandje).
Klik snel hier om naar de officiële NL website van Urban Decay te gaan. Er lopen nu ook allerlei leuke acties.

Youtube make-up video

Ook heb ik een video opgenomen waarin ik deze producten heb gebruikt. Bekijk die ook eventjes hieronder:

Conclusie

De producten zien er prachtig uit, de kleuren zijn levendig en ze zijn goed te gebruiken voor het dagelijkse leven. Sowieso gebruik ik ze al met veel plezier! Maar nu ben ik natuurlijk wel benieuwd wat jullie ervan vinden? Laat dat hieronder weten.

BewarenBewaren

13 Reacties

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:01

   Gaaf he! liefs

 1. 5 augustus 2018 / 18:22

  Ohhh I love het Beached Palette! Super mooie kleuren. Ik ben niet super goed in ooglooks maken, dus dat weerhoudt me soms een beetje in het aanschaffen van een mooi luxe palette.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:00

   Ja die is prachtig he.. die is ook net meer mijn ding dan het eerste palette! Gewoon filmpjes van andere bekijken en nadoen zo heb ik het ook geleerd 😉

   • 10 augustus 2018 / 21:56

    Haha oke.. ik zal toch maar weer eens een tutorial (van jou!) erbij opzetten 😀

 2. 5 augustus 2018 / 20:28

  Dat eerste palette vind ik echt prachtig! Helemaal mijn kleuren.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:00

   En ideaal dat er natuurlijk bronzers en highlighters inzitten! + spiegel 😉 ahah

 3. 5 augustus 2018 / 23:45

  Wat een prachtige kleuren allemaal zeg! Echt heel mooi.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 augustus 2018 / 09:00

   Gaaf zijn ze he, thanks voor je reactie Marsha 🙂

 4. 7 augustus 2018 / 10:31

  Het backtalk palette vind ik erg mooi. Het andere palette heb ik zelf ook, maar ben ik wat minder enthousiast over.

 5. 7 augustus 2018 / 17:15

  Oelala, zo mooi deze <3 Ik wil zo graag eens wat proberen van dit merk, maar heb nog geen idee wat! Alles ziet er zo mooi uit.

 6. 11 augustus 2018 / 15:05

  Wauw, ik had het eigenlijk niet verwacht van mezelf maar ik vind het blauwe palette misschien nog wel mooier dan de roze! Hele mooie producten Rachel!

 7. 16 augustus 2018 / 11:53

  Het Beached Palette is niet echt m’n ding, maar het Backtalk Palette ziet er geweldig uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.