’t Juffie in Giessenburg

’t Juffie in Giessenburg

’t Juffie in Giessenburg

De winkel ’t Juffie heeft een paar jaar geleden mijn hart gestolen. Wat er zo speciaal aan deze winkel is ga ik jullie in dit artikel vertellen. ’t Juffie is een warme, knusse sieraden winkel. Deze winkel is gevestigd in een gezellig dorpje genaamd Giessenburg. Het personeel is onwijs lief en gezellig en als je een grote liefde voor sieraden hebt kan je hier je geluk niet op. Maar laten we eerst eens binnen gaan kijken bij deze winkel.

De Graanschuur 

Wanneer je de graanschuur binnen komt zie je verschillende ”huisjes” in deze ruimte. Aan je rechterhand zit dus ’t Juffie, in het midden zit een modezaak en zo zitten er nog een aantal winkels in de graanbuurt. Het ziet er heel erg sfeervol en gezellig uit. De grote iXXXi poster lacht je al tegemoet, en haal je hart maar op, want wanneer je een liefde hebt gecreëerd voor iXXXi word je direct verliefd op de aller nieuwste collectie. Ik heb namelijk de witte ring gekocht en nog een aantal mooie ringen. Bekijk hier mijn artikel over mijn nieuwste iXXXi aankoop: http://www.rachelkromdijk.nl/2018/08/01/ixxxi-ringen-nieuwe-collectie/

Prachtige merken 

Deze winkel heeft een aantal prachtige merken zoals: iXXXi, Karma, UNO de 50, Josh, Biba en Camps & Camps. De keuze is reuze kan je wel zeggen.. waar je ook kijkt je wordt verblind door alle mooie sieraden die je toe twinkelen. Een aantal merken kende ik ook nog niet voordat ik hier kwam. Sowieso heeft Biba, Karma en iXXXi op dit moment mijn hart veroverd. UNO de 50 is nog nieuw voor mij maar ook dat is een merk wat ook mijn aandacht trekt. Het is wat stoerder, er word bij dit merk leer gebruikt, grove sieraden en dat is ook echt wel mijn ding. Qua kleur hou ik het namelijk altijd graag in typische herfst tinten. Ik ben namelijk niet zo van de felle kleuren…

Hier boven zien jullie een foto van Uno de 50, oorbellen in de vorm van een bij.. how cute? en nog een hoek voor de mannen! Ja, ook ’t Juffie heeft sieraden voor mannen. Ze hebben namelijk ook echt prachtige/stoere horloges. Ook vind ik het altijd geweldig als een man leren armbandjes draagt. Heb ik nou even het ”geluk” dat mijn vriend helemaal niet van sieraden houdt haha.

Karma

Hierboven zien jullie allerlei bandjes van het merk Karma, ze zien er prachtig uit he? Karma begon vroeger met mannen sieraden, daarna zijn ze pas overgegaan naar vrouwen sieraden. Omdat dit merk zoveel soorten heeft kan je helemaal je eigen stijl bepalen. Wil je ook de armband was losser dragen? Dat kan bij deze armbanden dankzij het schuiftouwtje. Ook hebben ze momenteel prachtige enkelbandjes. Deze heb ik dus gekozen omdat ik in Italië wilde stralen met een prachtig sieraad van het merk Karma. Ook zitten er kristalbolletjes tussen, hoe fancy is dat? Door het schuiftouwtje is het makkelijk om de armband zelf om te doen, dit is een groot pluspunt. Karma geeft ons de mogelijkheid om eenvouwdig en creatief te combineren. Tegenwoordig hebben ze ook oorbellen toegevoegd aan de collectie. Ook deze lijn is heel makkelijk te combineren omdat je keuze hebt tussen allerlei soorten en kleuren.

Biba 

De eerste keer toen ik de winkel binnen kwam stond ik met mijn mond open. Is this for real? Twee mega bakken vol met allerlei kleuren/soorten armbanden. Toen wist ik het, deze winkel heeft mijn hart gestolen en hier ga ik sowieso in de toekomst vaker shoppen. Zoals je kan zien heb je keuze genoeg.. wil je blauw? Ja hoor geen probleem we hebben 8 soorten kleuren blauw. Groen? Ook geen probleem, misschien hebben ze aan de andere kant nog een mooiere versie liggen. Nou ik kan je zeggen combineren is heel erg makkelijk.. de knoop door hakken welke je wilt word misschien iets moeilijker.

Biba heeft ook nog tig andere soorten sieraden zoals: kettingen, oorbellen, armbandjes noem het maar op! Biba heeft het allemaal. Van eenvouwdig naar classique, van stoer naar elegant.

Camps & Camps 

Dit is een heel bijzonder merk. Ik had er nog nooit van gehoord tot ik het merk bij t’ Juffie zag. Ik moest ook gelijk een beetje denken aan de 90’s? Die stijl die ze momenteel verkopen lijkt daar een beetje op. Wat vinden jullie? Links en rechts zien jullie nog sieraden van Biba. Die veertjes zijn ook zo prachtig.. maar ja ik kon natuurlijk niet alles kopen, helaas.

iXXXi ringen

Wat moet ik nog meer zeggen als.. zucht.. wauw.. wat een keuze en wat een prachtige ringen? Ik bedoel.. kijk nou hoe mooi? Als ik jarig ben vraag ik sowieso gewoon ringen dan kan ik mijn ring weer eindeloos combineren. De nieuwe collectie vind ik sowieso geweldig maar ik bedoel.. een vrouw heeft toch nooit genoeg sieraden? Welke ringen staan er nog op mijn rijtje.. ga er eventjes voor zitten zou ik zeggen. Sowieso vind ik een mooie subtiele rosè gouden ring met een kristal echt heel erg mooi. De grote witte in de vierde rij bovenaan, helemaal rechts bovenin een stoerde koperen ring.

Dan heb je nog in de tweede en vierde rij grotere ringen met zand erin.. ik bedoel hoe lovely is dat? Ik heb nu van de laastste rij rechts zo’n grote met witte balletjes. Ik bedoel die is ook mega leuk! En erg makkelijk te combineren. Dan heb ik ook gekozen voor de houten variant, de bruine en witte dunne en die ring met touw. Dat is echt helemaal mijn ding! Je kan mijn gezicht vast wel eventjes inbeelden… al die bakken voor mijn gezicht en dan een ”paar” ringen uitzoeken. Op dat moment wist ik dat ik mijn portemonee kon leeg gaan gieten. De prijzen vallen reuze mee maar omdat je op een ring een aantal ringen moet doen stapelt het in het begin wel eventjes op. Toch ben ik nu enorm blij met mijn iXXXi verzameling. Nu hoef ik alleen nog maar te combineren en dan kan ik iedere dag een andere ring hebben als ik dat wil.

Conclusie 

Deze winkel is gezellig, sfeervol, heeft enorm veel keus, veel betaalbare merken, en ondanks de vele soorten sieraden/merken heeft de winkel het wel overzichtelijk gehouden. Ben jij weleens in deze winkel geweest? Ik ben daar wel benieuwd naar. Wat is jouw favoriete sieradenmerk op dit moment?

Contact gegevens van ’t Juffie 

’t Juffie
Doetseweg 43
3381 KE Giessenburg
Nederland
Telefoon: 0184 – 63 55 19

BewarenBewaren

BewarenBewaren

7 Reacties

 1. 11 augustus 2018 / 11:50

  Ah wat een toffe buurt is het daar ook! Ik woon er ook nog eens in de buurt, dus snel eens heen 🙂

 2. 11 augustus 2018 / 14:29

  Ik wil hier zo graag een keer met jou naar toe! Vooral Karma en Biba vind ik heel mooi.

 3. 11 augustus 2018 / 15:03

  Wauw er liggen echt zoveel mooie sieraden tussen! Het winkeltje zelf ziet er ook echt mega gezellig uit!

 4. 15 augustus 2018 / 08:43

  Wat een leuke winkel! Ik ben direct gaan kijken waar Giessenburg ligt maar dat is voor mij helaas wel heeeeel ver uit de richting haha. Ik zag super veel mooie oorbellen op jouw foto’s (nog wel meer hoor haha maar zoals je zelf al zegt kan je helaas niet alles kopen). Ik zag gelukkig wel dat ze een webshop hebben dus daar ga ik vanavond eens uitgebreid snuffelen 😉

 5. 17 augustus 2018 / 20:55

  Helaas een beetje ver voor mij als Belg maar wow, wat een geweldige winkel lijkt me dit! Hier zou ik echt gelijk gaan winkelen moest het dichterbij zijn.

 6. 29 augustus 2018 / 20:09

  Ik ben er wel eens geweest, heb mijn tante en moeder eens een high tea cadeau gedaan in de graanschuur, prachtige locatie!

 7. 7 september 2018 / 20:49

  Wauw, wat een leuke dingen allemaal! Ik had er nog nooit eerder van gehoord, maar nu wil ik er zeker wel eens heen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.