5 Bloggers in het zonnetje

5 Bloggers in het zonnetje

Bloggers in het zonnetje

Hi lieve mensen, in dit artikel ga ik vijf bloggers in het zonnetje zetten. Vroeger mocht je in de klas altijd iemand kiezen en dan was je verplicht bij iedere zonnestraal iets positiefs te schrijven. Bij bloggers in het zonnetje werkt dit ongeveer net zo. Ik gebruik streepjes inplaats van zonnestralen maar jullie begrijpen wat ik bedoel.

Ook vind ik dat wij elkaar meer als collega’s moeten gaan zien. Elkaar helpen, elkaar inspireren, supporteren, en zorgen dat we onze dromen op blog gebied kunnen realiseren.

Beautyill

Helen is een prachtige dame die ook nog eens prachtige foto’s maakt. Ik kan echt onwijs geïnspireerd raken door haar Instagram account bekijk die hier: https://www.instagram.com/beautyill/
Verder heeft ze ook een eigen webshop die je hier kan bekijken: https://www.beautyillshop.nl
Ook maakt ze prachtige artikelen die eerlijk en overzichtelijk zijn. Dat vind ik ook altijd wel belangrijk aan een blog. De foto’s moeten mooi zijn maar een duidelijke en vooral eerlijke mening vind ik nog belangrijker. Haar blog is https://www.beautyill.nl

Ga zo door Helen en bedankt dat je ook een aantal keer op mijn berichten hebt gereageerd. Hierdoor kon ik weer flink aan de gang met mijn eigen blog/instagram account. Je hulp werd onwijs gewaardeerd. Ga zo door met je blog en volg je dromen! 

Younique

Vanaf het moment dat ik fulltime ging bloggen volgde ik Femke Kamps al. Ze maakt enthousiaste blog artikelen en ik vind haar schrijfstijl echt geweldig. Hier kan ik echt heel veel van leren…  waarom? Ze schrijft uitdagend, humoristisch, eerlijk en dat verklaart ook waarom ze al voor een aantal magazines heeft mogen schrijven. Ook heeft ze een boek uitgebracht, deze raad ik jullie ook echt aan: klik hier

Haar blog https://youniqueblog.nl moet je ook echt gaan volgen. Ze gebruikt prachtige foto’s en geeft tegenwoordig ook workshops samen met een andere blogster genaamd TedjevanGils. Dit zijn allebei echt twee power vrouwen die mij enorm inspireren op blog gebied. Je bent nooit oud genoeg om te leren toch? Ook al ben ik pas 25 haha.. lees Femke haar boek en je gaat ook enorm veel nieuwe dingen leren. Zelfs als je nog niet alles hebt gedaan voor je 25e, wat dus helemaal niet erg is 😉

Femke ga zo door, blijf lachen zoals je nu doet. Als ik ooit op een dag vrij ben wanneer jij je workshop geeft ben ik er sowieso bij! Je doet alles erg goed en ik lees altijd je artikelen met veel plezier. 

Silkeblogs 

Silke komt uit Antwerpen ‘‘een plek waar je toch allemaal wilt wonen?” en heeft binnen een korte tijd een prachtige website opgebouwd. Ze maakt prachtige outfit foto’s en schrijft prachtige reviews voor verschillende merken. Ik moet altijd een kijkje nemen op haar blog, ze inspireert mij niet alleen op blog gebied maar ook op fashion gebied. Haar blog http://www.silkeblogs.com is in een opslag overzichtelijk en vrouwelijk. Neem ook een kijkje op haar blog! Daar krijg je echt geen spijt van.

Thanks voor je hulp Silke toen ik het nodig had. Na vijf jaar moet ik nog veel leren en ik mocht bij jou aankloppen! Thanks daarvoor, je bent een lieve meid en ga zo door want je gaat als een trein! Laat die prachtige beentjes door de mooiste steden lopen want daardoor ga je prachtige content creëren voor ons allemaal. 

Jenniefromtheblog

Wauw, zucht en nog eens zucht! Wat doet Jennie het toch goed. Hoe ben ik bij deze surfbabe terecht gekomen? Ze begon een hoelahoep webshop waar ik mijn aller eerste hoelahoep had gekocht. De webshop heet: https://www.hoopityourself.nl deze gebruik ik nog steeds een aantal keer per week. Het is heerlijk om eventjes 45 minuten te hoelahoepen wanneer je ondertussen een serie aan het kijken bent. Zo vliegt namelijk de tijd voorbij en je bent gelijk wat calorieën kwijt, twee vliegen in een klap dus. Wist je dat je hartslag rond de 140/160 zit met hoelahoepen? Ja dat horen jullie goed, je hoeft echt geen zware hoelahoep daarvoor te hebben. En nee, je hebt ook geen fitness hoelahoep nodig waardoor je bont en blauw wordt.

Jennie heeft een e-book uitgebracht waardoor je enorm veel van social media leert bestel deze hier. Deze is maar €10,00 euro en je leert er echt veel van. Want hoeveel hashtags moet je nou precies gebruiken? Hoe je het nieuwe algoritme verslaat, hoe je aan inspiratie komt en hoe ze naar ruim 8.000 story views ging binnen 9 weken. Ze maakt naast dit alles ook prachtige artikelen met hele mooie foto’s. Ook heeft ze een hond geadopteerd, wat een schatje is het he? Neem dus ook even een kijkje op http://www.jenniefromtheblog.com

Je doet het allemaal super Jennie ga zo door! Je e-book heeft mij al enorm geïnspireerd. Plus ik heb deze nog niet eens uit.. maar dit gaat helemaal goed komen. Verder vind ik het super dat je een hond hebt geadopteerd. Je geeft hem veel liefde en dat is op al je foto’s te zien. Je bent een inspiratie voor mij en dat zal je ook altijd blijven doen. You go girl. 

Face2beauty

Deze knapperd mag ik mijn vriendinnetje noemen. Vera heeft al een heel bewogen jaar achter de rug en daarom verdiend ze ook dit zonnestraaltje. Ze schrijft de laatste tijd ook over recepten ”zelfs Rens Kroes heeft haar foto gedeeld, trots!” maar haar blog is vooral een mega beauty/fashion platform geworden. Ze sport ook nog eens fanatiek en heeft daarnaast ook nog eens een prachtige hond genaamd Noa. Dit is trouwens ook echt een schatje eerste klas. Ze is getrouwd met Niels, werkt fulltime en naast dat alles kan ze haar blog nog prima combineren. Je bent een echte power vrouw!

Met je blog http://www.face2beauty.com ga je nog heel erg ver komen lieve Vera. Ga zo door lieverd, je kan het en ik zal je altijd blijven steunen in alles. We zien elkaar bijna weer en dan knuffel ik je weer helemaal plat. Ga zo door met je blog, je foto’s die steeds mooier worden en geef Noa maar heel veel kusjes van mij. Ook je outfit foto’s zien er super leuk uit en dat zien kleding bedrijven ook. Enorm trots op jou!

Deze power vrouwen en er komen er nog meer…

Dit word een terugkerend iets op mijn website, ik ben benieuwd hoe jullie daarover denken? Ik vind het namelijk super leuk om mensen te complimenteren. Ook doen jullie misschien gelijk wat inspiratie op. Lots of love, Rachèl 

Share:

22 Reacties

 1. 12 augustus 2018 / 17:46

  Wat super lief dat je een aantal bloggers in het zonnetje zet! Super leuk! Ik volg ook een aantal van de bloggers die je benoemt. Ik vind de blog Face2beauty zo leuk! Zij reviewt altijd net de producten waar ik zo benieuwd naar was.

 2. 12 augustus 2018 / 19:01

  Ahhh dit is echt zo lief chelly!! Je bent echt zo’n lieve vriendin. Als jij mij er af en toe niet doorheen had gesleept was mijn blog misschien niet eens meer wat het nu was!!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 oktober 2018 / 12:26

   ah je bent echt een lieverd <3 je doet het allemaal zo goed! dat mag gewoon gezien worden!

 3. 12 augustus 2018 / 20:09

  Ahh dankjewel lieve Rachel! Wat ben je toch een lieverd!
  Enorm compliment om tussen deze leuke bloggers te mogen staan 💕

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 oktober 2018 / 12:25

   haha je doet alles zo goed! dus je moest gewoon in een zonnetje gezet worden!

 4. 12 augustus 2018 / 21:07

  Wat lief van je dat je dit deelt! Jennie is denk ik mijn favoriete blogger allertijde, ik word heel blij van haar vibe!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 oktober 2018 / 12:24

   haha ze heeft echt een heerlijke vibe!

 5. 13 augustus 2018 / 07:57

  Wat een leuk lijstje met bloggers! De blogs van Jennie en Younique volg ik ook met veel plezier en ik kijk ook regelmatig op de blog van Beautyill. Heel tof! De andere twee kende ik nog niet, maar daar ga ik zeker eens een kijkje nemen.

 6. 13 augustus 2018 / 12:11

  Leuk om te zien! Kan ik altijd veel inspiratie van opdoen!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 oktober 2018 / 12:25

   Thanks voor je comment Charel 🙂

 7. 14 augustus 2018 / 09:09

  Girl, wat leuk om te lezen! Ik vind jouw blog ook echt prachtig, mijn complimenten! Je mag me altijd sturen als je hulp nodig hebt, en laat me iets weten als je eens in Antwerpen bent =D

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 oktober 2018 / 12:24

   ah zo lief <3

 8. 14 augustus 2018 / 09:48

  Wat een leuk lijstje! Super leuk om nieuwe bloggers te ontdekken 🙂

 9. 14 augustus 2018 / 18:45

  Wat een ontzettend lieve reacties heb jij erbij gezet zeg! Ik wordt er zelf helemaal blij van als ik het lees. Zo lief! Ik volg nog niet alle bloggers maar ik ga zeker een kijkje nemen. 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 oktober 2018 / 12:25

   haha ah thanks voor je comment Eveline 🙂 X

 10. 16 augustus 2018 / 14:43

  Wat zijn Femke en Jennie toch toffe grieten! Ik volg hen allebei met veel plezier. 🙂

 11. 20 augustus 2018 / 12:15

  Wat leuk datje dit doet! En te bedenken dat er nog zó veel leuke blogs zijn die ik niet ken.
  Ik ga zeker op deze allemaal een kijkje nemen.
  PS je nieuwe blog lay-out is echt tof!!

  Liefs

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 oktober 2018 / 12:24

   ah thanks Ivon, wat goed om te horen allemaal <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.