Mijn bullet journal juli flip over & augustus

Mijn bullet journal juli flip over & augustus

Bullet journal augustus 2018

In deze video laat ik jullie de maand juli zien ”in deze maand ging ik op vakantie naar Italië” en ga ik jullie laten zien hoe ik de maand augustus heb ingedeeld. Dit is dus een bullet journal augustus 2018 plan met mij video. Vroeger kon ik al uren knippen en plakken maar tegenwoordig heb ik dit weer helemaal opgepakt. Ik ben altijd al creatief geweest: van peuter tot jong adult // knippen en plakken, websites maken, foto’s bewerken, blog beginnen, video’s editen, schminken, bruidjes opmaken, bullet journal video’s en plan met mij! 

Bekijk hieronder mijn video en vergeet niet te abonneren op mijn kanaal.

5 Reacties

  1. 18 augustus 2018 / 16:04

    Wauw! Wat ziet het er rustgevend uit! Heel mooi en overzichtelijk! En wat kan je mooi tekenen!!

  2. 19 augustus 2018 / 08:53

    Ah je hebt hem zo leuk gemaakt!! Super mooi en gezellig. Ik zou er nu ook zo eentje willen beginnen door jou.

  3. 20 augustus 2018 / 15:40

    Echt zo mooi jou Bullet Journal! Wauw! Snap dat je er zo lang mee bezig bent, maar het resultaat mag er dan ook echt zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.