Terapy zitzak Elly

Terapy zitzak Elly

Terapy zitzak Elly maakt kennis met huizen Kromdijk

Yes! Eindelijk heb ik mijn Terapy zitzak, ik ben ten eerste altijd al gek geweest op dit soort zitzakken. Maar nu kwam Elly om de hoek kijken. Naast Sydney, Baloo, Stanley, Ollie, Toby, Uli, Ringo en Dino heb ik toch gekozen voor Elly. Dit is namelijk een druppelvorm zitzak. Dino zag er ook wel heel zalig uit maar was wel enorm groot. De kleur past precies bij ons interieur en dat komt goed uit. Het lerenlabel wat eraan bevestigd is maakt de zitzak weer iets stoerder. Even wat meer informatie over Elly want deze unieke vorm staat gelijk aan het Terapy logo. En zoals jullie kunnen zien kan je er een druppelvorm van maken. Op deze manier kan je erop zitten, yoga beoefenen, liggen en wie weet wat nog meer! Ontdek het zelf!

Mijn nieuwste vriendinnetje 

Het is echt zo’n heerlijke zitzak om in te relaxen. Ik kan hierin heel relaxed een boek lezen of juist werken op mijn laptop. Omdat deze zitzak ook steun geeft in mijn rug kan ik het hier uren in volhouden. Natuurlijk als je wat ouder bent en slecht bent in opstaan dan is dit niet 1,2,3 gepiept. Even gewoon wat buikspieren trainen en je komt er al makkelijker uit. Mijn vader is nu in de 60 en sport momenteel twee keer in de week. Doordat je laag zit moet je best wel eventjes goed je buikspieren gebruiken, maar wanneer je die hebt kom je gewoon zelf uit deze zitzak. No problemo!

De meest ergonomische en comfortabele zitzakken van Europa

De zitzakken van Terapy zijn de meest ergonomische en comfortabele zitzakken in Europa. Gezondheid en comfort staan bij Terapy voorop. De zitzak vormt zich helemaal naar jouw lichaam, ook voor mijn bolle billen is die ideaal! Hierdoor zit je veel beter en vooral in een gezondere houding. De hoes van de Terapy zitzak onderscheidt zich door de zachte stof, die gemaakt is van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de zitzak zich naar je lichaam, neemt hij je lichaamswarmte op en wordt je rug ondersteund. Ook de vulling van de zitzak is anders dan de meeste andere zitzakken. De zitzakken zijn namelijk gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer behouden en de zitzak heerlijk blijft zitten. Nog een groot voordeel is dat je de hoes makkelijk uit kunt wassen. Mocht je de kleur beu zijn? Dan kun je ook gewoon een andere kleur hoes bestellen. Ideaal toch? Ik vond deze kleur ideaal want het past eigenlijk wel bij ieder interieur.

Het is geen Elly’tje maar een Elly

Het is best wel een flinke zitzak, hier moet je wel rekening mee houden. Ik ga over 1,5 jaar waarschijnlijk samenwonen en nu kwam er een doos binnen van bijna 1,60 hoog. Mijn moeder en vader schrokken zich een hoedje. Wat heeft dochter Rachèl nu weer besteld? Achteraf gezien was minder dan de helft natuurlijk gevuld maar de doos die binnen komt is al heel groot en lomp. Verder kan je de zitzak ook leeghalen ”maar omdat die nu mega vol zit is dat best wel een klus en de bolletjes zijn een beetje statisch”. Dan is het een kwestie van de bolletjes bewaren in een zak of een emmer en dan kan je de hoes netjes ergens opvouwen en bewaren.

En oeps daar zit een vlek..

No problemo! Deze zak kan je gewoon wassen, je ritst de hoes van de zitzak af en hopla je gooit ‘m zo in de wasmachine. Ben je na een jaar toe aan een andere kleur? Kijk dan even op de website want je heb enorm veel kleuren/soorten. Bekijk hier alle kleuren van het merk Terapy. Ik vind de website er echt super mooi en overzichtelijk uitzien. Ik ben benieuwd voor welke kleur jij zou gaan? Eerst vond ik dat hele drukke patroontje ook wel tof maar ik dacht nah, deze kleur verveelt het minst snel! Plus ik weet natuurlijk nog niet precies hoe mijn huis er later uit gaat zien maar deze kleur past eigenlijk overal bij.

Elly geeft ook ondersteuning aan je rug

Wanneer je last van je rug hebt is dit geen probleem.. wanneer je namelijk een druppel ervan maakt kan je erin zitten en geeft de zitzak steun aan je rug. Je mag op dit soort momenten ook je agressiviteit uiten op Elly, sla maar raak en het wordt een druppel! Hou op dit moment wel de punt aan de andere kant omhoog. Hierdoor creeer je dus de druppelvorm. Ik gebruik Elly het meest vaak als stoel. Maar als ik buikpijn heb ”menstruatiekrampen” dan lig ik liever op mijn buik. Door de bolletjes die erin zitten voelt Elly heerlijk zacht aan. De zitzak kruipt dan soort achter je rug omhoog waardoor je heerlijk kan zitten en chillen. Je bent zo een paar uur verder en je zit dan nog steeds heerlijk!

Video handleiding van Terapy voor de Elly druppel

Hieronder is een hele toffe video van Elly te zien, door deze video zie je precies hoe je de zitzak kan gebruiken. Ook vind ik deze video heel erg creatief verzonnen. Complimenten aan de man of vrouw hierachter! Bekijk hieronder snel de video van Terapy.

Conclusie over mijn nieuwe favoriete zitzak

Ik ben meer dan blij met deze fijne zitzak van Terapy. Ik zit in een ergonomische houding, waardoor ik nog lekkerder zit dan op onze bank, ja geloof het of niet! Elly is al verkrijgbaar voor €129,- en er is genoeg keuze uit leuke kleuren die perfect bij je interieur passen. Wil je een kleinere of juist een grotere variant? Bekijk dan snel de website want de keuze is reuze. 

Wat vind jij van een ergonomische zitzak in huis? En wat vinden jullie van deze kleur? 

6 Reacties

 1. 24 augustus 2018 / 17:45

  De kleur past inderdaad wel in de meeste interieurs denk ik! Ik zie deze zitzakken nu vaker voorbij komen en dat ze fijn zitten maakt mij toch wel nieuwsgierig!

 2. 25 augustus 2018 / 10:17

  Ooh dit lijkt me zo chill!! Super handig dat je een andere kleur hoes kan bestellen!

 3. 25 augustus 2018 / 11:33

  Ah wat is Elly een leukerd en praktisch ook. Tof!

 4. 25 augustus 2018 / 23:56

  Wat een leukje zeg! Ik vind hem er voor een zitzak er ook echt heel erg leuk uitzien! Ik denk dat het ook echt heel lekker zit.

 5. 10 september 2018 / 21:40

  Wat een heerlijke zitzakken, wij zijn trots dealer en erg blij dat we ze zelf ook hebben mogen testen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.