Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9

De Samsung Galaxy Note 9 

Misschien heb je het al gehoord maar deze parel kan je al pre-orderen! Toch blijf ik gefacineerd door telefoons, elektronica en gadgets. De Samsung Galaxy Note 9 is geen klein speelgoed en heeft hele toffe gadgets erop zitten. In dit artikel ga ik een aantal punten noemen. In dit artikel wil ik de Iphone X met de Galaxy Note 9 gaan vergelijken. Want wat zijn de voordelen van de Galaxy Note 9 en die van de IPhoneX? Ik ga voor jullie op onderzoek uit… kijk maar snel mee!

De belangrijkste specificaties van de Galaxy Note 9: 

 • Foto’s maken in alle lichtomstandigheden
 • Dubbele 12 MP achtercamera en 8 MP voorcamera
 • Verbeterde S pen met Bluetooth
 • 4.000 mAh batterij
 • Kies uit 128GB of 512GB opslagruimte
 • Je Galaxy Note9 als pc gebruiken met DeX

De belangrijkste specificaties van de IPhone X: 

 • 4G+: Cat. 16 (Max. 1GB/s)
 • Simkaart: Nano sim
 • Schermresolutie: 2436 x 1125 pixels
 • Camera achter: 12 Megapixel groothoek + telelens
 • Camera voor: 7 Megapixel
 • Software: iOS 11
 • SD-kaart ondersteuning: Nee
 • Intern geheugen: 64GB

De prestaties van de Samsung Note 9

Je hoeft met deze telefoon niet twee keer op een dag op te laden. De batterij gaat een stuk langer mee en dat is voor ons natuurlijk ideaal. Even tussendoor je video’s of social media apps bekijken is nu geen probleem. Natuurlijk hebben we altijd nog de powerbank maar soms vergeten we die ook mee te nemen. Dit komt trouwens allemaal door de 4.000 mAh batterij, hierdoor gaat je smartphone een stuk langer mee. Door de nieuwe processor gaat alles een stuk sneller dan bij het vorige model. Dat betekent dus dat alles sneller en langer meegaat. Je hebt nu ook een 512 GB variant, bizar hoeveel dat is he? De vorige had namelijk een opslagruimte van 128 GB. Ook blijft de Galaxy Note 9 koel, dit komt door het koolwaterstofsysteem. Het is een mond vol maar ik spreek het maar al te graag uit. Hoe fijn is dit? Zelfs in de zomerperiode raakt je telefoon dus niet oververhit. Dit heeft de Iphone dus wel enorm snel, dan moet je zorgen dat je telefoon binnen no time afkoelt anders kan je er een tijdje geen gebruik van maken.

Nog meer toffe informatie 

De buitenkant van de Galaxy Note 9 lijkt veel op zijn voorganger. Maar ach bij de IPhone is dat niet anders toch? De Galaxy Note 9 heeft namelijk het grootste infinity display wat een Samsung telefoon ooit had. Whoopwhoop, ik bedoel ik vind een tablet handig maar is te onhandig om mee te nemen maar een scherm dat groter is en daarmee ook perfect qua kleur en helderheid is natuurlijk geweldig. Door de helderheid en krachtige ”prachtige”  kleuren van de Galaxy Note 9 bekijk je deze filmpjes en foto’s in iedere lichtomstandigheid. Ook buiten in de zon dus… nog meer voordelen..het gaat maar door met de voordelen.

IPhone of Samsung? 

Ik blijf dit een lastige vinden vooral omdat ik al jaren de Apple gewend ben, maar omdat ik al jaren een gebruiker ben wil ik juist weer eens een keer iets anders. Hebben jullie dat ook niet? Soms wil je gewoon even een keer totaal iets anders. Op dit moment ben ik op zo’n moment gekomen heb ik het idee. Als ik zo de trailer bekijk van de Samsung gaat mijn hart toch wel sneller kloppen, vooral door de opties qua camera en het grote beeldscherm. Gaat dit in de toekomst mijn nieuwe gadget worden? We gaan het zien!

Pre-orderen? 

Wil jij meer informatie of deze telefoon of wil je de telefoon pre-orderen ga dan snel naar deze link: https://www.t-mobile.nl/shop/product/samsung-galaxy-note9-128gb-blauw/22009460

5 Reacties

 1. 29 augustus 2018 / 11:33

  Oeh, ziet er nice uit! Maar ik blijf team Apple hahaha 😉

 2. 29 augustus 2018 / 14:26

  Dit klinkt wel fijn! Misschien moet ik dit maar in mijn achterhoofd houden, want ik heb de laatste tijd wel wat gedoe met mijn mobiel. Dan wordt die heel heet of loopt die vast, maar zolang die het blijft doen verder wil ik nog geen nieuwe kopen.

 3. 29 augustus 2018 / 18:29

  De batterij van de iPhone is echt wel crappy, maar ik vind het moeilijk om voor een Android toestel te kiezen. Ik ben veel te grote fan van apple op dit moment 😀

 4. 31 augustus 2018 / 11:05

  Wauw ik vind hem er echt zo gaaf uitzien! Maar ik ben toch team Apple tegenwoordig haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.