Mijn nieuwe Aliexpress planner indelen

Mijn nieuwe Aliexpress planner indelen

Aliexpress planner

In deze video gaan jullie mijn nieuwste planner van Aliexpress zien. Ik ga de agenda een make-over geven. Dit vinden jullie altijd de leukste soort video’s. Mijn creativiteit heb ik weer flink laten stralen en ik hoop dat dat ook te zien is. De planner is in ieder geval flink vrouwelijk geworden.

Vergeet niet te abonneren op mijn kanaal en ik ben benieuwd wat jullie van deze planner vinden.
Shop de planner hierAliexpress planner

Share:

1 Reactie

  1. 1 september 2018 / 22:54

    Ik heb gekeken op AliExpress, het ziet er zo leuk uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.