Mijn leukste vooruitzichten deze herfst!

Mijn leukste vooruitzichten deze herfst!

Kom maar op met die herfst //

Terwijl ik met mijn hoofd nog in Italië ben met een beetje zonnebrand op mijn neus en de zon die nog vollop op mijn schouders prikt wil ik het toch over een ander seizoen gaan hebben. De herfst komt er namelijk alweer aan.. ja, het duurt niet lang meer of de balderen kleuren koper/bruin/geel en we mogen de beanies en dikke sjaals weer uit de kast halen. Het ligt niet aan mijn oogkleur ‘groen/bruin’ denk ik maar ik ben wel echt een herfst persoon. Ik heb dus echt 0 moeite met de herfst, kom maar op met de kaarsjes, de gezelligheid en de warme chocolademelk.

1. Netflix & popcorn.
De herfst is het perfecte seizoen om Netflix uit te pluizen. Series, films, documentaires je kan je lol niet op. Nu moet ik zeggen dat ik op heel veel series ben vastgelopen. Mijn vriend en ik kijk the walking death, the 100 we hebben the vampire diaries gekeken maar die is helaas afgelopen na 8 lange seizoenen… helaas.. beste serie ever. Hebben jullie nog tips voor een eventuele nieuwe serie?

2. In okergele herfstkleding rondhuppelen. 
Oke, deze kleur staat misschien niet bij iedereen maar ik ben echt gek op okergeel. Het staat prachtig op een donkerblauwe denim of juist een prachtige donkerblauwe tommy broek. Maar eigenlijk kan je okergeel met heel veel kleuren combineren. Nu is wit, zwart en blauw wel mijn favoriet. Ik heb ook een tof okergeel lerenjasje van ONLY gekocht, shop deze hier en je hebt ook een donkergele variant: shop deze hier.

3. Herfst outfits maken met prachtige oranje bladeren
Sinds een jaartje ben ik nu bezig met outfit foto’s en dit bevalt jullie enorm goed. Ook leer ik hier zelf enorm veel van omdat ik nooit bezig was geweest met fashion.

4. Een nieuwe feed op basis van de herfst/winter 
Och dit was weer een heel moeilijk moment voor me want ik wilde toch weer van mijn feed af.
Zoals jullie kunnen zien ben ik nu naar een veel donkerdere feed gegaan. Ik vind het wel meer bij mij passen.. ik hou echt enorm van de herfst en bruin is naast zwart een favoriete kleur van mij. Ik heb raad gevraagd aan mijn twee vriendinnetjes maar de een zij dat ik bij de lichte moest blijven en de ander koos voor mijn nieuwe feed kleur. Nu ben ik toch wel erg benieuwd waar jullie voor kiezen? Laat dat even hieronder weten.

Wat ga ik nog meer allemaal doen deze maand & de komende maand?

5. Sushi festival
Yes, morgen ga ik naar het Joy festival in Utrecht. De entree is gratis en je kan heerlijk sushi eten. Ik ben erg benieuwd hoe het daar is.. ik ga samen met mijn vriendinnetje Ariette dus wij gaan echt een heerlijke en gezellige avond ervan maken. Zijn jullie ook weleens naar een sushi festival geweest? Ik vond sushi in het begin vreselijk smerig net zoals de sojasaus en nu kan ik niet wachten om sushi te gaan eten.. vreemd he?! Ik heb het mezelf toch aangeleerd haha en ik ben er best trots op!

6. Lief festival
Zaterdag ga ik met Simone en Rosanne naar het Lief festival in Utrecht. Dit is mijn eerste festival na 6 jaar.. hier moest ik mezelf natuurlijk even op voorbereiden. Bekijk mijn video hieronder.. ik zit echt in outfit dubio.. voor welke outfit zou jij gaan? Het word overdag gewoon heerlijk weer maar s’avonds koelt het natuurlijk flink af.. hoe zou jij dit aanpakken?

7. Yankee candle kaarsjes en onder een kleedje wegduiken
Hier kan ik echt niet op wachten, trouwens dit doe ik stiekem al. Ik ga straks snel in bad en dan kruip ik heerlijk mijn bed in. Ik steek mijn Yankee Candle kaarsje rechts van mij aan en dan ga ik heerlijk een boek lezen. Hier kan ik echt zo enorm van genieten. Hoe kan jij het beste ontspannen s’avonds?

8. Zonder problemen video’s opnemen 
Een zonnestraal vol in je gezicht, dan weer met spleetoogjes richting je lens kijken… dan de overheerlijke klotsoksels, en bam met 35 graden en drie lampen op je hoofd even een video opnemen. In de zomer vind ik vloggen prima maar voor mijn glitter gordijn ga ik echt niet zitten. Ik zweet mezelf echt van mijn stoel af.

9. Verjaardagen 
Mijn moeder is in september jarig en ik ben zelf op 12 september jarig dus dat schiet ook best op. Ik word gewoon alweer 26? Bizar hoe snel de tijd de laatste tijd gaat.. Ook in de vakantie had ik vijf jaar met mijn vriend. Time flies when your having fun. Ook is mijn vriendinnetje Vera jarig van Face2beauty, oh ik heb zo’n tof cadeau voor der geregeld. Ik ben zo benieuwd naar haar reactie..

10. Schminken en meetings 
De 8e ga ik een boot vol met mensen omtoveren naar een Jungle book thema ”wish me luck”. Ik ga dus weer met mijn schmink aan de slag. Natuurlijk ben ik super benieuwd hoe dit gaat uitpakken, het is voor mij alweer een flinke tijd geleden. Jullie gaan natuurlijk foto’s en video’s voorbij zien komen. Ik ga ook met een oud vakantie vriendinnetje afspreken in Utrecht. Ook gaan we langs die toffe lunchroom in Utrecht ”Thestreetfoodclub” hier kan je onwijs veel toffe foto’s maken voor je instagram. Bekijk die website heel snel want je gaat echt spontaan kwijlen. Ik heb onwijs veel zin om Milou na een mega flinke tijd weer te knuffelen, we hebben elkaar ruim 10 jaar niet gezien?! En eind van de maand ga ik ook nog met Doris & Altin en mijn vriend heerlijk eten. Yes, yes en nog eens yes echt allemaal leuke dingen. Ik heb nu een nieuwe job waar ik het mega naar mijn zin heb met mega chille werktijden. Ik heb nu veel meer vrije tijd om te knallen voor mijn social media wat nu ook deels mijn job is geworden. Doordat ik niet meer elke avond hoeft te werken kan ik ook weer met mensen afspreken.

Waar kijk jij het meest naar uit in de herfst? 

Share:

10 Reacties

 1. 31 augustus 2018 / 09:06

  Toffe vooruitzichten heb je! Ik kijk ook echt enorm uit naar herfstkleding dragen. Al doe ik dat nu ook wel al een beetje. Hihi. Ik heb vooral heel veel zin in boswandelingen en warme chocomelk. En ook wel in ons reisje in oktober, waar we weer naar de zon gaan. En in november gaan we een weekendje wandelen in de Ardennen.

 2. 31 augustus 2018 / 11:09

  Ik heb echt zooooooooo veel zin om weer lekker mijn kaarsen te kunnen branden zonder dat het 100000 graden wordt in mijn kamer! En okergele truien dragen, love it!

 3. 31 augustus 2018 / 14:30

  Wat een leuke vooruitzichten allemaal. Ik heb ook wel weer zin in de herfst. Het gezellig maken in huis, geurkaarsjes aan, netflix en een lekker mok chocolademelk met slagroom! Perfect.

 4. 31 augustus 2018 / 22:55

  Wat heb je al veel leuks op de planning staan voor de komende tijd! Ik heb ook wel zin in de herfst, ben een beetje klaar nu met de zomer. Ik vind je donkerdere/nieuwe feed er mooi uitzien!
  Voor naar het festival zou ik voor ’s avonds wat extra kleding meenemen zoals een vestje/jas of misschien zelfs een lange broek als je een korte broek aan gaat doen. Zelf doe ik dat ook altijd en dan huur ik gewoon een kluisje op het festival zodat ik het er als ik het koud krijg uit kan pakken.

 5. 1 september 2018 / 10:05

  Ooh, leuk om te lezen! Hoe gek het ook klinkt ik kijk er naar uit om terug aan mijn opleiding te beginnen & naar alle leuke events te gaan die de komende paar maanden plaatsvinden.
  Liefs,
  Yara

 6. 1 september 2018 / 13:30

  Ja, de herfstkleding is altijd geweldig en ik kan ook echt blij worden van de kleuren en sfeer in de herfst. En fotogeniek is dit seizoen zeker 🙂 Mooie feed heb je trouwens! Ik vind eigenlijk beide opties prachtig 🙂

 7. 3 september 2018 / 20:05

  Ik wil eigenlijk nog geen afscheid nemen van de zomer, maar begin te wennen aan het idee van de herfst. Vooral de avonden met Netflix en een aangename temp in de slaapkamer 🙂

 8. 5 september 2018 / 16:59

  Fijne vooruitzichten! Ik vind je Insta feed heel mooi zo! 🙂
  xx

 9. 7 september 2018 / 18:57

  De herfst is niet echt mijn favoriete seizoen. Ik vind het wel altijd heerlijk om lekker met een dekentje op de bank te kruopen en een boek te lezen.
  Okergeel vind ik trouwens ook echt een mooie kleur, maar het staat mij niet. 🙁

 10. 7 september 2018 / 20:46

  Wat een leuke vooruitzichten! Ik vind okergeel trouwens altijd heel mooi staan bij mensen met donker haar. Zelf kijk ik het meeste uit naar een goed boek lezen met een dekentje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.