Matte & Shimmer nepnagels review

Matte & Shimmer nepnagels review

Nepnagels Matte & Shimmer

Zoals jullie weten heb ik al een keer eerder nepnagels laten zetten maar helaas was dit geen succes. In een kledingwinkel gaat dit prima maar momenteel zit ik weer op kantoor. Als ik met lange nagels moet werken kan ik niet typen op een toetsenbord. Dus helaas kan ik niet zomaar een set laten zetten.. of ze moeten kort zijn! Maar Nu heeft mijn blog collega Mariska van  Matte & Shimmer sinds kort een eigen nagel merk gelanceerd. Ze heeft nu een webshop met allerlei verschillende nepnagels. Zo onwijs tof, ben echt trots op haar dat ze dit heeft gelanceerd! In dit artikel ga ik heel eerlijk zijn naar jullie toe.

Waarom je voor plak nepnagels moet kiezen 

Het is ideaal want je lijmt ze erop, je handen zien er binnen een paar seconde glam uit en wil je ze er zelf afhalen? No problem, je haalt ze er voorzichtig af.. nagellak remover over je nagels heen en ze zijn weer ready voor een kleurtje.  Voor mij is dit dus ideaal, ik heb ze eerder een dag op dan dagen dus ik haal ze eraf en dan kan ik er weer vol tegenaan.

De uitstraling 

Ik vind de uitstraling van de doosjes echt heel erg tof. Het past ook echt bij Mariska.. Het roze gecombineerd met goud vind ik echt super. Hierdoor krijgt het toch een glam uitstraling, maar de binnenkant is roségoud.. LOVE IT! Zoals je kan zien zit er een plakbaar strookje in de doesjes geplakt. Hier zie je een setje nagels.. zijn ze te groot of te smal? Kijk dan in het meegeleverde zakje want hier zitten mega veel nagels in.

Verschillende soorten

Er zijn vijf verschillende soorten te koop op haar webshop.
Blue Diamond 
French
Glitz
Marblicious
Vacay

En ook erg belangrijk is de nagellijm shop deze hier.

Hoe moet je de lijm gebruiken?

Met deze lijm breng je moeiteloos kunstnagels aan! Deze nagellijm bevat een kwastje voor makkelijke applicatie zonder te knoeien.

Gebruik:

 • Plak de kunstnagels 1 voor 1 op.
 • Breng met het kwastje een laag nagellijm aan op je eigen nagel. Kijk hierbij uit voor huid en nagelriemen.
 • Leg de kunstnagel op de nagel waar je net de lijm hebt aangebracht.
 • Druk de kunstnagel aan en houd dit 10-15 seconden vast.

HET AANBRENGEN

Het aanbrengen is enorm simpel en binnen vijf minuten had ik mijn nagels gedaan. Het aanbrengen doe je met de Matte & Shimmer Beauty Nagellijm. De nagellijm bevat een kwastje waardoor het aanbrengen heel makkelijk gaat zonder te knoeien. Ik moest wel enorm wennen aan de lengte want ze zijn echt wel heel lang maar als erin de toekomst nog een iets kortere variant komt ga ik ze zeker bestellen. Wil je ze vijlen? Dat is geen probleem.. maak ze op de lengte die jij prettig vind. Iedere set bevat 24 nagels in 12 verschillende maten.

HOUDBAARHEID

De nepnagels van Matte & Shimmer Beauty beloven ongeveer een week te blijven zitten, afhankelijk van hoe er met de nagels om wordt gegaan. Je kunt de nepnagels hergebruiken door ze na het dragen voorzichtig te verwijderen en lijmrestjes te verwijderen. Ik was die dag flink aan het rommelen en toen liet mijn duimnagel los. Ik had de lijm mee zodat ik ze direct weer op kon plakken, wat prima ging. Ook is het voor mij natuurlijk erg wennen, omdat ik enorm veel typ op een dag dus dit was lastig net zoals mijn knoop van mijn broek losmaken haha.. hoe doen mensen dat toch?

De website

Dit vind ik altijd enorm belangrijk, hoe ziet namelijk de website eruit? De foto’s zijn duidelijk, het lettertype ziet er ook netjes uit en de hoofdpagina ziet er ook mooi uit. Je ziet namelijk gelijk waar deze webshop omdraait. Dus Mariska je website ziet er prachtig uit! En nogmaals gefeliciteerd met je eigen lijn.. ze zijn stuk voor stuk echt prachtig geworden en ik ben benieuwd wat je nog meer gaat creeëren.

De prijzen 

Normaal zijn de nagels €9,95 maar er zijn er nu een aantal met korting dus ga snel naar de webshop! Dit vind ik dus een prachtige prijs voor zulke mooie nagels. Vooral omdat je ze meerdere keren kan gebruiken.

De Matte & Shimmer Beauty Nepnagels zijn verkrijgbaar via Mariska haar eigen webshop.

Kortingscode
Zoals jullie kunnen zien ben ik helemaal in mijn nopjes met deze nagels van Mariska. Je kan ze nu ook met korting shoppen, gebruik de code: RACHEL en je krijgt 20% korting op je aankoop. Heel veel plezier met je nieuwe nagels en maak vooral heel veel selfies of.. handselfies?!

10 Reacties

 1. 1 september 2018 / 14:44

  Ze zien er erg mooi uit! Fijn ook dat je ze kunt hergebruiken, zelf vind ik het zonde als je de nagels maar één keer zou kunnen gebruiken.

 2. 1 september 2018 / 17:18

  Heel mooi deze nagels! Passen qua kleur ook mooi bij je make-up. 😀

 3. Chayenne
  1 september 2018 / 19:05

  Fijne review, Dankje:)

 4. 1 september 2018 / 20:00

  Ik heb ooit eens plaknagels gekocht van de H&M, en dat was helemaal geen succes. Als ze een uur zijn meegegaan zal het veel geweest zijn. 😀 Maar nu lees ik hier dat deze nagels met lijm bijgeleverd worden. Dit klinkt al een stuk steviger!

 5. 1 september 2018 / 20:53

  Super mooi! Heel erg tof dat Mariska haar eigen nepnagels heeft uitgebracht. Lijkt me toch een droom die uitkomt. Het wordt vast een succes! Mooie foto’s heb je ook genomen.

 6. 1 september 2018 / 22:53

  Ze zien er super leuk uit! Maar ik vind het wel je echt kan zien dat het nepnagels zijn, maar voor een avondje uit zou ik deze wel dragen!

 7. 2 september 2018 / 00:39

  Ik vind ze mooi!!! Vooral de vorm is helemaal mijn ding. Wat heb je ook prachtige foto’s gemaakt.
  Liefs 😉

 8. 2 september 2018 / 09:39

  Wauw, hoe mooi! Zo leuk om te zien dat Mariska haar eigen nagellijn heeft uitgebracht! <3

 9. 6 september 2018 / 10:48

  Wauw, die nepnagels zien er heel mooi uit!
  Liefs,
  Yara

 10. 12 september 2018 / 16:09

  Ik had ze inderdaad ook gezien op haar site! Super tof!
  Misschien dat er wat oefening nog zit in het aanbrengen, maar ik vind ze persoonlijk niet super netjes eruit zien waardoor je wel heel erg ziet dat het plaknagels zijn. Ik persoonlijk hou daar niet zo van!
  Maar als jij ze mooi vindt helemaal goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.