SoundMagic oordopjes van Hear

SoundMagic oordopjes van Hear

SoundMagic oordopjes 

In dit artikel ga ik jullie meer vertellen over de SoundMagic oordopjes van Hear. Iedereen gebruikt tegenwoordig wel oordopjes, zelf gebruik ik ze vooral bij het sporten. Maar ik denk dat de mensen die studeren of met OV moeten reizen ze het meest dragen. Ze zijn licht, zitten comfortabel en je bent in een totaal andere wereld. Tenminste, daar moet een goed paar oordoppen voor zorgen. Benieuwd naar de review van deze in-ear Headphone with mic lees dan snel verder.

Uitstraling 

De uitstraling van de oordopjes is netjes en strak. Je hebt deze oordopjes in drie verschillende kleuren: zwart – blauw & rood.
Dus ze hebben ook nog variatie dat vind ik wel tof om te zien. Verder zijn de oordoppen netjes ingepakt en de verpakking ziet er ook erg strak en goed uit. Maar wat zit er nu allemaal in? Dat gaan we hieronder eens bekijken.

Op de verpakking staat E10C IN-EAR HEADPHONE WITH MIC, hier herken je dus de oordoppen aan. Verder zijn ze van metaal waardoor ze ook veel sterker zijn. Dit vind ik dan ook echt een groot pluspunt! Ze zitten enorm comfortabel en daar ben ik het ook helemaal mee eens je ‘floepen’ niet uit je oren wanneer je gaat eten, lachen of sporten. Je krijgt er wel een aantal rubbertjes bij ‘ze hebben allemaal een ander formaat’, dus pas even welke het meest fijn zit. Verder zie je ook erg duidelijk wat links en rechts is. Draai je dit om dan zitten ze dus echt voor geen meter.

De inhoud

Zoals jullie kunnen zien zitten de oordoppen echt perfect ingepakt. Ze kunnen geen kant op en ze beschadigen niet op deze manier. Verder zit er ook nog een tasje bij, dit is natuurlijk ideaal! Je kan je oordopjes nu zonder te beschadigen meenemen in je hand(sport)tas. Wanneer je ze in dit tasje opbergt raken ze ook niet in de klit, twee vliegen in een klap dus. De lengte is prima van het draad en vooral met hardlopen moet die niet te kort zijn.

Prijs 

De prijs voor deze oordopjes is €44,99
Deze oordoppen zijn niet goedkoop maar ik kan geen een min punt vinden. Ze zitten lekker, er zit een tasje bij, het draad is lang genoeg, ze zijn van metaal en ze zijn licht van gewicht.

Win-actie 

Wil jij deze oordopjes winnen? Doe dan snel mee en doorloop snel de volgende stappen:

Verplicht:
Volg Hear & mijn pagina op facebook
Volg mij op bloglovin of Instagram

Extra kansmaken? Volg dan nog deze stappen
Volg mij op Youtube
Volg mij op Pinterest
Je mag ook dit artikel op verschillende social media delen

Bedankt voor het lezen van dit artikel en veel succes met deze win-actie. Over twee weken maak ik de winnaar bekend!

1 Reactie

  1. 8 september 2018 / 11:46

    Dat zien er lekker stevige oordopjes uit! Ik ben mijn draadloze oortelefoon van Sudio kwijt, booh! Hopelijk ligt hij nog ergens in huis of op kantoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.