Ik ben vandaag 26 jaar geworden!

Ik ben vandaag 26 jaar geworden!

ITS MY BIRTHDAY

Yes, eigenlijk wel yes want ik mag vandaag 26 jaar worden. De afgelopen dagen heb ik mezelf heel erg emotioneel en rot gevoeld. Een kennis van mij heeft namelijk een einde aan haar leven gemaakt. Ze mocht maar 24 jaar worden… ze heeft een hele tijd samenwerkingen met mij gedaan bij Kapsalon Total Look in Arkel. Ze staat ook nog een aantal keer op mijn youtube video’s. Ik draag haar voor altijd in mijn hart maar wat is het moeilijk om dit te beseffen. Ik kijk naar haar foto’s en dan denk ik maar een ding.. lieverd hoe diep zat je wel niet. Je ziet het niet altijd aan de buitenkant maar ik hoop dat ze nu op een prachtige plek is. En dat ze dus nu ook rust heeft mogen vinden. Ik heb er enorm veel tranen om gelaten want ze had nog zo’n lang leven voor zich.

Het voelt daarom ook enorm dubbel aan, mensen die dichtbij mij staan kunnen moeilijk kindjes krijgen en de ander bevalt juist weer van een gezond babytje, maar er staan nu ook ouders bij een dochter waar ze afscheid van moeten nemen. En mijn ouders komen zoals vanmorgen ontbijt op bed brengen. Deze dag is met een lach en een traan. Ik ben onwijs dankbaar met mijn lieve familie, vrienden, kennissen en vriend. Zo zie je maar hoe moeilijk en zwaar het leven soms kan zijn. Het is pittig maar we moeten door! Ik wil in dit artikel ook eerlijk zijn want ik heb het echt goed. Eigenlijk vallen steeds meer puzzelstukjes op hun plaats. Toch wil ik wel aan de mensen denken die het momenteel allemaal zwaar hebben.

Bedankt in ieder geval voor alle lieve felicitaties

Share:

8 Reacties

 1. 12 september 2018 / 16:53

  Wat naar dat een kennis van je een einde aan haar leven heeft gemaakt. Ik wens jou en haar familie/vrienden veel sterkte! Ik kan mij goed voorstellen dat je dan toch een dubbel gevoel hebt op je verjaardag. Er gebeuren zoveel dingen om je heen, zowel nare als leuke dingen en de tijd gaat ondertussen maar gewoon door alsof er niks aan de hand is. Hopelijk kun je vandaag ondanks alles toch genieten van alle lieve mensen die je om je heen hebt. Gefeliciteerd in ieder geval! Ik hoop dat je een hele fijne en liefdevolle dag hebt.

 2. 12 september 2018 / 17:14

  Gefeliciteerd met je verjaardag Rachèl! Maar wat een droevig nieuws van je vriendin :'( Je weet nooit helemaal wat er in iemands hoofd speelt helaas. Ik hoop dat je het een plekje kan geven. Veel sterkte!

 3. 12 september 2018 / 18:16

  Sterkte Rachel! En ook van harte gefeliciteerd met je 26ste! Liefs

 4. 12 september 2018 / 19:51

  Ik geef een dikke kus aan jou! en je weet precies waarom <3

 5. 13 september 2018 / 09:53

  Wat een verschrikkelijk nieuws. Een jongen met wie ik in de middelbare school zat, heeft er een paar jaar geleden ook een einde aan gemaakt. Hij was nog zo jong. Onvoorstelbaar; niemand had het zien aankomen.
  Toch alsnog een gelukkige verjaardag, Rachèl. Hopelijk heb je er toch een klein beetje van kunnen genieten.

 6. 13 september 2018 / 17:36

  Er staat geen datum bij je bericht en weet niet of je deze vandaag of eerder hebt geplaatst, maar van harte gefeliciteerd 🙂

 7. 13 september 2018 / 22:35

  Aah.. heel veel sterkte!! <3 ik ben wel een dag te laat.. maar nog gefeliciteerd! X

 8. 15 september 2018 / 14:56

  Ohjee, een beetje laat maar alsnog van harte gefeliciteerd meid! Ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.