Mijn healthy boeken 2018

Mijn healthy boeken 2018

Mijn healthy boeken 

In deze video laat ik jullie al mijn healthy boeken zien. Want er zijn tegenwoordig mega veel healthy boeken op de markt te koop. Welke boeken hebben mij enorm geholpen? En met welk boek ben ik 6 kilo afgevallen? Bekijk snel deze video en dan kom je erachter! Ik heb zoveel mogelijk linkjes in dit artikel verwerkt.

⇢Alles over de Bodieboost programma’s en boeken:
https://www.bodieboost.nl

28 dagen bikini body van Kayla Itsines
klik hier

Boost boek van Goedele Leyssen:
klik hier

⇢Carolina van Dorenmalen het boek Geluksfactor10:
klik hier

Share:

2 Reacties

 1. 20 september 2018 / 21:09

  Ik zou graag wat meer willen weten over de boeken van de Action! Staat er alleen “basis” informatie in? Ik weet namelijk al wel wat van yoga, meditatie enz.. Dus ben even benieuwd of je denkt dat ze dan ook nog nuttig zijn?
  Wat grappig, want ik gebruik het Feel Good Food boek van Pauline juist wel vaak haha.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 september 2018 / 20:05

   Thanks voor je comment Ivon! de oefeningen zijn sowieso heel fijn maar de basis informatie wordt inderdaad duidelijk verteld in deze boeken! oh serieus? Ik ben gewoon een moeilijke eter haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.